Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafik Tasarım ile ilgili bir soru

miente

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar
Üç yılı aşkın bu işi yapıyorum ama yeterli olmadığımı düşünüyorum.
Sorun program bilgim değil, tasarımlarımın daha iyi olmasını istemem.
Bu yüzden bir sanat eğitimine ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Bir araştırma yaptım ve RYD : Reklam Yaratıcıları Derneği ni buldum. Bir yıllık bi kurs ama içinde program eğitimi de var. Bu kursun grafik uygulama kısmına daha önce katılan arkadaşlar varsa fikirlerini almak istiyorum. Tasarım ağırlıklı mı yoksa program ağırlıklı mı? Gittiğime değer mi? Veya sizlerin bildiği, özellikle tasarım ağırlıklı kurslar varmı? Uzun süreli de olabilir. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa sevinirim. İyi günler.

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Merhaba arkadaşlar
Üç yılı aşkın bu işi yapıyorum ama yeterli olmadığımı düşünüyorum.
Sorun program bilgim değil, tasarımlarımın daha iyi olmasını istemem.
Bu yüzden bir sanat eğitimine ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Bir araştırma yaptım ve RYD : Reklam Yaratıcıları Derneği ni buldum. Bir yıllık bi kurs ama içinde program eğitimi de var. Bu kursun grafik uygulama kısmına daha önce katılan arkadaşlar varsa fikirlerini almak istiyorum. Tasarım ağırlıklı mı yoksa program ağırlıklı mı? Gittiğime değer mi? Veya sizlerin bildiği, özellikle tasarım ağırlıklı kurslar varmı? Uzun süreli de olabilir. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa sevinirim. İyi günler.

Açıkçası kursa gitmiş ve beklentilerinin altında bir sonuç almış biri olarak.Eğer program bilginize güveniyor ve bir eksiğiniz olmadığını düşünüyorsanız kursa gitmenizi tavsiye etmiyorum.Kursun size program bilgisinden fazla bir şey vereceğini sanmayın.Bahsettiğiniz dernek hakkında bir fikrim olmadığı içi bir şey diyemeyeceğim.Kolay gelsin.

Son düzenleme:

miente

🌱Yeni Üye🌱
Sizi anlıyorum, haklısınız. Artık çoğu kurs para tuzağı haline geldi ama mutlaka aldığı paranın hakkını veren kurumlarda vardır. Ben de burda en doğru yeri bulmaya çalışıyorum. Çünkü bu işi yaptıkça geçen zamanda eksikliklerinizi tasarımlarınızda görmeye başlıyorsunuz. Bu eksiklikleri bir uzman yardımıyla aşmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum. Tabi ki tasarım yeteneği kazandıramazlar ama deneyimlerinden yararlanabiliriz. Hatalarımızı görmemize yardımcı olabilirler. Mesela geçenlerde Bsf adında bir yer buldum. Nasıl bir yer olduğunu bilmiyorum zaten kursta başlamış ama istediğim gibi bir yerse diğer döneme başlayabilirim ben de. Bana bu konuda tavsiyede bulunacak arkadaşlar varsa mesajlarını bekliyorum. Teşekkürler.

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Sizi anlıyorum, haklısınız. Artık çoğu kurs para tuzağı haline geldi ama mutlaka aldığı paranın hakkını veren kurumlarda vardır. Ben de burda en doğru yeri bulmaya çalışıyorum. Çünkü bu işi yaptıkça geçen zamanda eksikliklerinizi tasarımlarınızda görmeye başlıyorsunuz. Bu eksiklikleri bir uzman yardımıyla aşmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum. Tabi ki tasarım yeteneği kazandıramazlar ama deneyimlerinden yararlanabiliriz. Hatalarımızı görmemize yardımcı olabilirler. Mesela geçenlerde Bsf adında bir yer buldum. Nasıl bir yer olduğunu bilmiyorum zaten kursta başlamış ama istediğim gibi bir yerse diğer döneme başlayabilirim ben de. Bana bu konuda tavsiyede bulunacak arkadaşlar varsa mesajlarını bekliyorum. Teşekkürler.

https://www.grafikerler.net/grafik-tasarim-kurslari-veren-isletmeler-t589.html
https://www.grafikerler.net/grafikerlik-kursuna-gitsem-mi-t25114.html
https://www.grafikerler.net/grafik-ve-web-tasarimi-egitimi-almak-istiyorum-t10314.html
https://www.grafikerler.net/grafik-tasarim-egitimi-hakkinda-yardim-lutfen-t10659.html

Bu sayfalarda sorunlarınızın birçoğu cevap bulacaktır sanırım.Olumlu olumsuz yorumları incelerseniz daha doğru bir sonuca varırsınız diye düşündüm.
Kolay gelsin.

tugi

♾️Grafik Gurusu♾️

Ozmenserra

🌱Yeni Üye🌱
BSF Bilgi

Merhaba,

Tasarımda belirli bir seviyeye geldiyseniz ve daha ileri bir eğitim istiyorsanız bsf yi size öneririm. Dersler tasarımlarınıza farklı ve sanatsal açıdan bakmanıza, tasarımlarınızı ve yaratıcı yönünüzü geliştirmenize yardımcı olacaktır. Ders veren hoca gerçekten bu konuda iyiydi.

Deniz Özmen