Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 çalışmadan yola çıkabilirsiniz. Barkod kısmı baskı aşamasında gofre olabilir. Gayette şıj durur diye düşünüyorum. arka kısımlarını biraz daha geliştirmek gerekli diye düşünüyorum
Bir grafik tasarımcı zaten yazdıklarınızı yapmak zorunda değilmi? Ön tarafta zaten grafik tasarımcı yazıyor, arka yüzündeki ayrıntılı açılımlara gerek varmı?
2 çalışmadan yola çıkabilirsiniz. Barkod kısmı baskı aşamasında gofre olabilir. Gayette şıj durur diye düşünüyorum. arka kısımlarını biraz daha geliştirmek gerekli diye düşünüyorum
Katılıyorum arka kısım kısa ve öz olsun mesala "işleriniz itinayla yapılır" tabii bu sadece espri. Lola'cım bu liste 2. kartvizitin tüm karizmasını öldürmüş, etme eyleme yazık ona Ellerine sağlık.
bence daha iyisi yapabilr die düşünüyorum kalabalıktan kaçınmalısın. toplumdaki insanlarımız kendilerini biraz geliştirse grafikerliğin ne olduğunu bilselerde açıklama yapmasak
grafiker kartaları için el yazısı tarzı fonlar daha güzel duruyor bence. siyahın üzeridede güzel duracağını düşünüyorum font konusunu tekrar düşün bence. paylaşım için tşk