Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafik-Tasarım Konusunda Yeniyim Diyenlere

1907kenan1907

🌱Yeni Üye🌱
Okulda hocamın anlattıklarıyla hemen hemen aynı derecede konular. Paylaşımız için teşekkürler :)

Swoop

🌱Yeni Üye🌱
Çok teşekkürler, bende yeni başladım bu grafikerlik işine.

meralsinop

🌱Yeni Üye🌱
Grafik tasarım

Merhaba arkadaşlar ben 4.ay grafik eğitimi aldım.bu işte yeniyim fakat tecrübem olmadığı için işe giremiyorum.tavsiye edeceğiniz bir firma var mı?

lksz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sıkılmadan, bıkmadan okuduğum nadir yazılar içerisinde bu yazıda yer aldı. Emek verdiğin için teşekkür ederim benim gibi bu işte yeni olan arkadaşlara yardımcı olacağını düşünüyorum.

yaseminnur

🌱Yeni Üye🌱
paylaşım için çok teşekkürler.(gercekten çok yardımcı oldunuz .Çalısıtıgım eyrdeki insan yüzünden beceriksiz oldugumu düşünüyodum hep kendisini övüyo ve yapılan hiç bir işi begenmiyo kafam çok karısıktı bu işi yapabilirmiyim diye daha işin çak basındayım ama yazdıklarınız beni cesaretlendirdi)

yaseminnur

🌱Yeni Üye🌱
paylaşım için çok teşekkürler.(gercekten çok yardımcı oldunuz .Çalısıtıgım matbadaki insan yüzünden beceriksiz oldugumu düşünüyodum hep kendisini övüyo ve yapılan hiç bir işi begenmiyo kafam çok karısıktı bu işi yapabilirmiyim diye daha işin çok basındayım ama yazdıklarınız beni cesaretlendirdi)

uguralemdar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok yararlı bi yazı olmuş gerçekten ... Ellerine sağlık :))