Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafik tasarım Lisesileri Önerileriniz ?

fLexibLe

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar bu sene liseye girecem ve yaklasık 3 yıldır grafik tasarımla uqrasıyorum. Ben bu sene SBS'den 344 puan alarak istediğim yerleri alabiliyorum. Benim sizden istediklerim bana Grafik Tasarım bölümü olan İstanbul bölgesinde ve Zeytinburnu ve yakınında ( Bakırköy, Bağcılar, Bahçelievler vb. ) yerlerde lise arıyorum.

Benim Aklımda ;

Bahçelievler Aydın Doğan Lisesi - Grafik Tasarım Bölümü ;;

Var ama işte biraz detaylı arıyorum. Ben Grafik Tasarımıda Üniv. Okumak istediğimi bildireyim.

İlk tercihler için CUMA son ve ben yarın büyük bir ihtimal ile tercihlerimi yapıcam. Sizden ricam bana bu konuda yardım edip;
Küçük ama biLgili kardeşinize =) yardım etmenizi bekliyorum. Okuyup yardım eden herkese çok ama çok teşekkürler Sağ olun =)..

laz61

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Küçükçekmece dr.Oktay duran matbaa mesleklisesi var orayada bak bi istersen

fLexibLe

🌱Yeni Üye🌱
öncelike ilgilendiğin için teşekkürler ben biraz araştırdım

tutarsa aydın doğan tutmazsa

bahçelievler türkiye gazetesi olacak

önerdiğin liseyede bakıyorum...

Lilliput

🌱Yeni Üye🌱
Küçükçekmece'de İMKB lisesi var.

kocagöz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kardeşim türkiye gazatesinin okulu var at derim kendini oraya kapağı bir attın mı bir de işe yarıyorsan hayatını kurtarırsın uğraşma aydın doğanla

ışınsuu

🌱Yeni Üye🌱
Üsküdar Mİtahatpaşa Kız teknik lisesi....bizzat kendim bu okulda grafik tasarım vv fotoğrafçılık okumaktayım....;)

aynur.ry

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bnde üsküdar mıthatpasa kız meslektan mezun oldum bu sene hocalarımız iyi fakat aydın doğan kadar kalıtelı bi lise değil açıkcası artı arkadas kız erkek mi orasını blmıoruz:D