fLexibLe
🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar bu sene liseye girecem ve yaklasık 3 yıldır grafik tasarımla uqrasıyorum. Ben bu sene SBS'den 344 puan alarak istediğim yerleri alabiliyorum. Benim sizden istediklerim bana Grafik Tasarım bölümü olan İstanbul bölgesinde ve Zeytinburnu ve yakınında ( Bakırköy, Bağcılar, Bahçelievler vb. ) yerlerde lise arıyorum.
Benim Aklımda ;
Bahçelievler Aydın Doğan Lisesi - Grafik Tasarım Bölümü ;;
Var ama işte biraz detaylı arıyorum. Ben Grafik Tasarımıda Üniv. Okumak istediğimi bildireyim.
İlk tercihler için CUMA son ve ben yarın büyük bir ihtimal ile tercihlerimi yapıcam. Sizden ricam bana bu konuda yardım edip;
Küçük ama biLgili kardeşinize =) yardım etmenizi bekliyorum. Okuyup yardım eden herkese çok ama çok teşekkürler Sağ olun =)..
Benim Aklımda ;
Bahçelievler Aydın Doğan Lisesi - Grafik Tasarım Bölümü ;;
Var ama işte biraz detaylı arıyorum. Ben Grafik Tasarımıda Üniv. Okumak istediğimi bildireyim.
İlk tercihler için CUMA son ve ben yarın büyük bir ihtimal ile tercihlerimi yapıcam. Sizden ricam bana bu konuda yardım edip;
Küçük ama biLgili kardeşinize =) yardım etmenizi bekliyorum. Okuyup yardım eden herkese çok ama çok teşekkürler Sağ olun =)..