Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafik tasarım mezunuyum bu yıl Öss ye girdim... Tercih?

Grafi_qirll...

🏅Acemi Tasarımcı🏅
m.s.g.s.ü grafik&tasarım'a girmek için yetenek sınavına çalışmam lazım fakat neyin bana daha çok yararı olabilir? bu konuda tecrübesi olan arkadaşlarım bana yardımcı olabilir mi?bana yardımcı olursanız çok sevinirim,şimdiden teşekkürler...

twilightkhan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
admix.deviantart.com
Önce kendine uygun, rahat edebilecegin resim atölyesi bulmanı öneririm. Güzel sanatlara hazırlık kursu, varsa derecelerine bakarsın, gidip konuşursun. Hocalar gerçekten insanı çok iyi yönlendiriyorlar. Bolca imgesel, obje felan filan, zaten sürekli evde calısmanı da isticektir kursa başladığında.

Geriye ise bolca türkçe, tarih, felsefe, ama özelikle sözel dersler diyeyim, bunlara evde çok rahat çalışarak ÖSS de ilk bölümden çok rahat 165 ve üstü alınabilir, yine de 220 almakta fayda var. (5 sene önce ki mantıkta anlatıyorum, değişmiş ise affola)

Tempolu çalışma ile herkes kazanıyor, önemli olan düzenli sistematik bir çalışma.
Unutmadan, öss den sonra felan da kursa gitmeyi aklınızdan bir kere çıkarın. Bir yıl boyunca güzel güzel çalışmak elbet insanı bir noktaya taşıyacaktır.

Unutmamak gerekir ki, yeteneksizim gibi tasalanmalara da girilmemeli, çalışınca herşey oluyor.
Neyse ben çok konuştum :) , tekrardan başarılar dilerim.

Grafi_qirll...

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sevgili twilightkhan;
Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim saolun umarım başarılı olurum, ancak benim maddi durumum kursa pek müsait değil ygs deki puanımla yetenek sınavı baraj puanını geçmişim,ben meslek lisesi mezunuyum ve bölümümden devam etmek istiyorum.Yardımcı bir kitap aracılığıyla bol bol çiziyorum sadece evde çalışma imkanım var,tabi temelimin olması işimi daha çok kolaylaştırıyor ancak çizim harici ne yaparsam bana faydalı olabilir? Bu konuda bilginiz var mı? Bu okul benim hayalim ve gerçek olmasını herşeyden çok istiyorum...şimdiden ilginiz için çok teşekkür ederim...:)