Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafik Tasarım Üniversite

gamzecalim123

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar ben 18 yaşındayım.Lise sondayım şu anda staj görmekteyim.Bir matbaada grafiker olarak çalışıyorum 3 senedir kendimi geliştiriyorum ama bildiğiniz gibi daha bilmediğin bir çok şey var.Yaptığım tasarımların hepsinden onay geliyor.İyi olduğumu düşünüyorum.Datasis-Kigılı-Baff Uydu Sistemleri- Ani Bisküvi-Ülker- kişiye özel kartvizitler-48+kapak 50 sayfalık bir katalog çalışması davetiyeler ve daha birçok şey. Freehand mx PHotoshop cs3-4-5.İllüstrator cs 3-5 corel x5- indesign biliyorum indesign çok fazla değil fakat freehand photoshop su gibi.Lisede bize karakalem yaptırıyorlar sadece 11. sınıfta tasarımlar yaptım bilgisayarda firma oluşturdum ama hep karakalem guaj çalışması yapıyoruz. ve bildiğiniz gibi yetenek sınavına girmem gerekiyor bu sene.Ama ben karakalem yetenek sınavına girmeden bir üniversitede böyle bilgisayarda tasarım görmek istiyorum.Ve hiç bildiğim bir üniversite yok.Kaç puanla alıyorlar illa yetenek sınavımı bilginiz varsa bilgilendirebilirmisiniz.Yoksa dışarıdan bir kursami gidicem. Bildiğiniz kurs varmı? Teşekkürler şimdiden iyi forumlar.

KastiDesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba ben de 18 yaşındayım lise son sınıftayım grafik tasarım okuyorum ve staj goruyorum yanı aynı durumdayız. oncelıkle sınava bu kadar az bır zaman kalmısken hala aklında bır unıversıte olmaması yanlıs. grafik tasarım olarak ıstanbulda en ıyı unıversıte mımar sınan dıyebılırım. daha sonra marmara unıversıtesı var eskısehır anadolu unıversıtesı cok ıyı mm ankara gazı unıversıtesı vs. bu unıversıteler bıldıgım kadarıyla yetenek sınavıyla alıyor. sınavla gırıs varsa da cok yuksek bıseyler yapman gerekıyor buna emınım :) benım de cızımım kotu oldugu ıcın reklamcılık okumaya karar verdım ınsallah kazanabılırım.umarım yardımcı olmusumdur ıstedıgın yerı kazanman dılegıyle umarım yardımcı olabılmısımdır.