Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

seher

🏅Acemi Tasarımcı🏅
meraba samsun myo grafik i.ö. okuyorum yazınızı büyük bir dikkatle okudum böyle yazılar yaratıcılığımızı geliştiriyor teşekkürler

bahreyn44

🌱Yeni Üye🌱
quark

mrb ben qaurk exprees öğrenmek isityorum bana kim hrdımcı olur

epduu

🌱Yeni Üye🌱
yazınızı çok beğendim bende ileride grafiker olmayı dünüyorum...

edaca

🌱Yeni Üye🌱
bir basımevinde çalışıyorum renkayrım ve matbaa birarada olan bir kurum ilk başladığım sırada renkayrım departmanında çalıştım kısa sürede bilgi edinmeye başladım zaman ilerleyince daha iyi oldum ve müşterilerle birebir çalışmaya başladım sonra yöneticilerimiz tasarım işi vermeye başladılar korktum çünkü ortaya bişi çıkaramazdım korkuyla geçiyordum bilgisayarın başına daha bişi değilken tasarım konusunda bişiler çıkarmaya başladım ve gerçekten müşteriler tarafından beğenilmeye başlandı çalışmalarım ama çok zorlandğımı hatırlıyorum .Şimdi yine aynı yerdeyim bu sefer işe mutfaktan başlıyorum taa en başından sıfır bi işi başlangıcından baskı sonucuna kadar işleyebiliyorum çok iyi değilim yalnız şirkete para kazandırabiliyorum bazen yine endişe duymuyor değilim çünkü iyi işler ortaya çıkarmak istiyorum. Soruyorum kendime grafikermiyim diye baskıdan sonra işimi elime alınca bişiler başarmanın huzurunu yaşıyorum ve diyorum evet galiba grafikersin:)

FATOŞ1

🌱Yeni Üye🌱
yazınız yeni bu işe başlayanlar için çok önemli....sagolun çok beğendim...ellerinize sağlık

emredads

🌱Yeni Üye🌱
bence quark yerine adobe ındesıgn oğrensen daha faydalı olur.quarkın daha gelişmişi şu anda o programı kullanıyolar.

sahin_2110

🌱Yeni Üye🌱
ben grafikerlik kursuna gidiyorum ve kfama bir soru takıldı benim resim yapma yeteneğim o kadar iyi eğil, hatta hiç iyi değil.Ama grafikerlik yapmayı istiyorum sizce ne yapmalıyım kendime dert etmelimiyim yoksa dert etmemelimiyim. yorumlarınıziı bekliyorum.

MehmetCan

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.uzunayreklam.com
Çoğu tasarımcı ya da sanatçı, kendini etkileyen bir iş gördüğünde, argo tabiriyle gaza gelip hemen birşeyler yapma isteği duyar. Bu içsel bir kıskanma ya da etkilenmenin sonucudur.
ßaßa can Kıskanmanın ßu huyunu s€viyorum ßen de :)
güzeL ßi ßilgi m€rsi.