Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafik Tasarımcı Alınacaktır.

osmanaga

🌱Yeni Üye🌱
Mirata Reklam Tanıtım Org. Ltd. Şti bünyesinde çalışacak,
özel yetenekli, (sadece fotoğraf üstü efektler yapan değil yaracıcı çizimler yapabilen:), üniversitelerin ilgili bölümlerinden ya da benzer bölümlerinden mezun (içerisinde çizim ve sanat eğitiminin olduğu herhangi bir bölüm) arkadaşları bünyemize dahil etmek istemekteyiz. Kullanılan programların bizler için bir önemi bulunmamaktadır. Her programın iyi bir tasarımcı tarafından kullanılabiliyor olduğunu varsayıyoruz. İlgilenen arkadaşların fotoğraflı cv lerini göndermeleri yeterlidir.

Yemek+maaş+ sigorta+ apart

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma:

• Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir.
  • Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.
  • Sitemizin kurallarınca ilanlarınıza kesinlikle, msn adresi, e-mail adresi, internet adresi, adres ve telefon bırakmayınız.
  • Sizlere P.M. (Özel Mesaj) yolu ile ulaşılacaktır.
  • Daha önce açılmışbir ilanınız varsa ikinci bir ilan açmayınız.

Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:

Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.

İş arayanlar için örnek:

— Yaşadığınız şehir:
— Kullandığınız programları ve seviyeleri:
— İş deneyimi ve içeriği:
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
—Kendiniz hakkında açıklama:

İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

grafikerler.net yönetimi

frp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Daha önceki tecrübelerinize dayanarak veryansın ettiğiniz belli ama neden işverenler aradığı elemanı anlatabilmek için daha az tecrübeli kişilere laf sokarak veya sanki espri yapıyormuş ve çok eğlenceli birşeymiş gbi hareket ederek ilan verirler?!?

Ayrıca program önemli değil derken de yine tüm işverenler gibi bilinçsiz bir bilgelik sergiliyorsunuz. Çünkü piyasada ve yetişen 432675983265902385 çeşit grafiker var, görsel tasarım uzmanından operatörüne, sanat yönetmeninden canlandırma animasyoncusuna, matbaa grafikerine kadar onlarcası, kendi alanında uzmanlaştığı, hızlı ve rahat çalıştığı programlar kullanıyorlar. Yani şimdi herhangi bir programı kullanıyor olmak sizin işinizi görecek mi?

Son olarak (biraz doluyum bu konuda evet) buradaki meslektaşlarımla paylaşmak için bu kadar uzattığım ve beni gerçekten üzen hadise, tasarım sadece yoktan varedebilme yetisi değildir. Herhangi bir görsel unsuru, doğru ve hedefe uygun biçimde yorumlamak da başlı başına bir tasarıdır. Oysa bir işveren her zaman için 'über performans' beklediği tasarımcısının sıfırdan yaptığı işe bile el ayak olarak kendi istekleri doğrultusunda o işi kendi tasarımı haline getirebilmekte.

Yani ilgi çekici bir ilan vermeye çalışmışsınız gibi algıladığım yazınız da doğru ve hedefe uygun biçimde hazırlanmamış, ama nihayetinde siz bir işverensiniz!!

(kişiye özel değildir)

Son düzenleme:

osmanaga

🌱Yeni Üye🌱
Bu ilanı veren kişi de bir çalışandır.Adı Ernail Uslu dur ve son 2 yıllık referanslarını web ortamına atmaya bile zaman bulamamıştır.Web programcı,web designerdir. Ve bilgisayar kullanmaya 3 yıl önce başlamıştır. Dolayısıyla işveren mantığına yatkın bir karakter değildir. Elbette çalışan olmak çoğu zaman zor bir durum. Ama şöyle bir durum söz konusu grafik tasarımla uğraşan arkadaşların çoğu yetenekli değiller. Evet kullanılan program önemli değildir. Çünkü program bir aracıdır. Bizler sonuca bakarız, fikre bakarız. Bizim için kişinin beklentilerini karşılayıp karşılayamamaktan ziyade kişini yetenekleri önemlidir. Nerde nasıl yaşadığı çözümlenebilecek durumlardır.Ayrıca yoktan varedemeyen, var olanı yorumlayamaz. Neden imgesel çizim yaptırırlar üniversitelerin yetenek sınavlarında??? Bunu da 8 yıllık sanat eğitimime ve akademik, uluslararası başarılarıma dayanarak söyleme hakkımda var. Eğer ki bir şeyleri tasarlamak istiyorsanız eğitimli olmanız, algılarınızın açık olması gereklidir. 3 yıldan bahsediyorum.İyi bir tasarımcı olmak için bilgisayar bile kullanmak gerekmez diyorum. Nasıl olur bu adam çok saçma konuşuyor diyebilir insanlar. Ben onlara gülmeye devam edeceğim...

frp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kimseye yönelik bir şuçlama değildi yazdıklarım. Ayrıca hiçbir cümlemde de 'bu adam çok şaçma konuşuyor' ifadesi kullanmadım.
İlköğretimden itibaren grafik tasarım eğitimi aldığım ve üniversitelerin güzel sanatlar yetenek sınavlarına girdiğim içinde sanat eğitmenlerinin izlediği yolu iyi bildiğimi düşünüyorum.

Demek istediğim şey, sadece eğer yoktan varedebilen birini arıyorsanız bunu dile getirmenizdir. Basitçe, bazı işverenler gibi, güzel sanatlar yada dengi bir okuldan mezun eleman arıyorum demenizin, yada tasarım kabililiyeti olan arkadaşlara seslenmenizin daha doğru olduğu kanısındayım.

Birlikte okuduğum insanlar şu anda türkiyenin en iyi güzel sanatlar akademisinde dereceyle okumakta, ayrıca sanat yönetmeni ile birlikte de iş tecrübem var. Mantığınızın farkındayım ve işverenlere öfke kusan eğitimsiz bir operatör olarak da yazmıyorum tüm bunları.

Uzatmaya gerek duymadığım bir mevzu olduğu için ve sıkıntımı doğru şekilde ifade edebildiğime inandığım için içim rahat.

Ama madem bu kadar gülesiniz var buyrun gülelim hep beraber!

Grafikmany

🌱Yeni Üye🌱
ÖZGEÇMİŞ

Oturduğu İl: İstanbul
Oturduğu Semt: Harbiye/ŞİŞLİ
Tel: 0537 867 61 96 – 0544 448 79 15 – 0212 247 76 92
Mesleği: Grafiker/Metin Yazarı/ Fotoğraf Görsel Yönetmeni
Öğrenim Durumu: Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü (terk)
Kullandığı Grafik programları: Photoshop-Freehand (ileri düzeyde)

İş deneyimim:
15 yıldır ajans deneyimimle reklam ve tanıtım sektöründe, grafiker ve sanat yönetmeni olarak hizmet vermekteyim. Deneyimlerim sonucu verilen işler, fikir aşamasından uygulanmasına kadar olan tüm süreçlerini, titizlikle yerine getirerek müşteri memnuniyetine sunulur.

Editörlük, metin yazarlığı ve fotoğraf yönetim desteğimle, işlerin planlamasına katkıda bulunarak daha fazla insan kaynaklarına gerek duymadan çalıştığım şirkete bir çok bakımdan avantaj sağlarım.

Sektör farkı gözetmeden hızlı müşteri analizi yaparak zaman kaybını önleyeyip, doğru işlerin çıkarılmasına yardımcı olurum.

Çok yönlü ve çözümcü özelliklerimle, müşteri taleplerinin aynı çatı altında tasarlanmasına neden olurum.

Ofset, dijital, tipograf, serigraf gibi baskı ve yayın teknikleri ve renk bilgisi konusunda uzman olarak güvenebilirsiniz.

Birlikte çalışmak umuduyla…

Saygılarımla.

reborn

🏆Pro Tasarımcı🏆
bana bu iş muğlada gibi geliyo
istanbulsa bi ayrıntı yazabilirseniz yada freelence arıyosanız belirtirseniz