Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafik Tasarımcılığı 2 Yıllık

WSun

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bulunduğum konumda 2 Yıllık Grafik Tasarımı Bölümü Var.

Ben, Muhasebe Mezunuyum. Ancak Bu Bölüm çok keyifli ve benim severek yapabileceğim alandır.
Gerçi Grafik Mezunları Alnır Sadece diyor ama..
Her neyse geçen senelere göre puan yetiyor.

Peki Size Sorayım?
->Pc Programcılığı mı?
-> Grafik Tasarımcılığı mı?
-> Yoksa Kendi Alanım mı? ( İstemeyerek )

Ve Son Olarak!
Grafik Tasarımcılığı 2 yıllık okumamı tavsiye eder misinz? iş ve geleceği ne durumdadır?

Benzer konular

erkannz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ya kendi bölümünü oku yada grafiği seviyorsan ve gerçekten istiyorsan grafik tasarımı derim ben.

madchoice

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Grafik tasarım okuma. Kimse diplomana bakmaz zaten. İşi yapabiliyor musun ona bakar. Ayrıca o "grafik" bölümündeki hocalar grafik işinden pek anlamıyor. Bu bölümden mezun olup da, al şu işi yap dediğim hiç bir aday konuyu sonlandıramadı.

Son düzenleme:

efe2879

🏅Acemi Tasarımcı🏅
diplomanla ilgilenen fazla kimse olmaz ama sonucda senin için artı olur bende 2 yıllık mezunuyum pek sorulmuyo ama iş görüşmesine gittiğin zaman okudum dediğinde artı oluyo ve de büyük iş yerlerine başvurduğun da üni mezunu istiyorlar kendi bölümünden mezunsan da dah büyük artısı olur

hedele

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Benim fikrim bölüm ne olursa olsun istemiyorsan ,sevmiyorsan o bölümü okumakta, o işi yapmakta istemeyeceksin. Ayrıca evet belki grafik bölümünde okuyup okumadığını pek sormuyorlar ama bu meslegi severek yaptıktan sonra boşta kalıcağını sanmıyorum. Grafik tasarım çok yönlüdür. Birtek çizimle iş bitmiyor birçok alanı var iş yaptıran.Tekrar belirtmek istiyorum sevmediğin işi yapamazsın yapsanda bu sana sadece sıkıntı verir.