Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafik üzerine iş arıyorum İzmir

nuriya

🌱Yeni Üye🌱
Freelancer veya tam zamanlı olarak çalışabilecegim bir iş aramaktayım.logo tasarım,web sayfa tasarım,dekupe,kartvizit,gift animasyon ve grafik tasarım konularında kendime güveniyorum.kullandığım programlar fireworks,adobe flash,dreamweaver.ayrıca rusca yı ana dilim gibi yazıp konuşmaktayım orta seviyede ingilizce bilgim de mevcuttur.acil bir iş aramaktayım.iletişim için;
elnarayildirim@gmail.com

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

turhanakay

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.pandamatbaa.com
slm
izmir bornovada matbaam var web konusunda iyi iseniz bazı web siteleri siparişlerimizi size free çalışma olarak verebiliriz bu konuda çalışmak isterseniz
555-678 97 78
Turhan Akay

nuriya

🌱Yeni Üye🌱
Freelancer veya tam zamanlı (özellikle 08.-17.30)olarak çalışabilecegim bir iş aramaktayım.logo tasarım,web sayfa tasarım,dekupe,kartvizit,gift animasyon ve grafik tasarım konularında kendime güveniyorum.kullandığım programlar fireworks,adobe flash,dreamweaver.ayrıca rusca yı ana dilim gibi yazıp konuşmaktayım orta seviyede ingilizce bilgim de mevcuttur..iletişim için;
elnarayildirim@gmail.com.