Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafik ve Muhasabeden anlayan Eleman - Türkiye Geneli

CrossWind

🌱Yeni Üye🌱
Grafik ve Muhasabeden anlayan Eleman

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Önemli Değil

Medeni Hali: Önemli Değil

İşle ilgili açıklama: Tekstil aksesuar firmamızda hem muhasabe hem de aksesuar çiziminde deneyimli grafiker aranıyor.

E-posta: doganmetal2004@hotmail.com

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

reborn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu ilanı heryerde yayınlayacağım grafikerlik ne hale geldi. Yada sizin aradığınız grafiker değil.

Rhapsody34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu yüzden türkiyede grafikerlik saygı gören bi meslek değil...

- Bu Çizim Zaman Alır.
+ Ne Olcakkki 2 Çizim Yapıver.
-Buyur Sen Yap.
+Höm !

reborn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu birazda eğitimsiz grafikerlerin ve eğitimli olup ödün verenlerin suçu değilmi yani hepimizin suçu çünkü grafikerlerde dayanışma diye bişey yok. Bi iş yerine giren grafiker kendisinden önce çalışanı yerin dibine sokarsa, bir meslektaşının yaptığı işi yerin dibine sokarsa, başka bir meslektaşıyla oturup sorunlarını konuşacak bir platform oluşturmassa iş verene ben güçsüzüm mesajı oluşturursa, daha beteri olması an meselesi.

bright

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşekkür ederim reborn işte söylenecek tek kelime buydu DAYANIŞMA Grafik tasarımcılar arasında dayanışma diye birşey yok bu olmadığı için bu meslek yerlerde sürünüyor ve fiyatlar da kırılıyor ve saçma sapan tasarımlar ortaya çıkıyor, ama ne yazıkki daha geçen gün buna benzer bir ilana cevap verince bircok arkadaşımız karşı çıktı

reborn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Teşekkür ederim reborn işte söylenecek tek kelime buydu DAYANIŞMA Grafik tasarımcılar arasında dayanışma diye birşey yok bu olmadığı için bu meslek yerlerde sürünüyor ve fiyatlar da kırılıyor ve saçma sapan tasarımlar ortaya çıkıyor, ama ne yazıkki daha geçen gün buna benzer bir ilana cevap verince bircok arkadaşımız karşı çıktı

Bright biz ne yaparsak kendimize yapıyoruz. İşimiz hep keşkelere kalmış ve icraat konusunda dertleşmeden başka yaptığımız ne var. Bir Dernek şart ve acilen şart

bright

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hezarfen mesajını aldım ancak sana mesaj gönderemiyorum malum özel mesaj gönderme sıkıtınsı istersen bana msn adresini gönder ordan devam ederiz

reborn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hezarfen mesajını aldım ancak sana mesaj gönderemiyorum malum özel mesaj gönderme sıkıtınsı istersen bana msn adresini gönder ordan devam ederiz

Bright bu mesajları hazerfen göndermiyor aracılık yapıyor. Mesajı ben gönderdim Reborn mail adresi burda yazamıyosun diye biliyorum mustafa1673(a)hotmail.com

Rhapsody34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu işin suyunu çıkaran hakketen biz tabelacılarız.. Piyasaya ihtiyacından fazla tabela ve afiş tasarlayabilen eleman eğittik.. bilgisayar tadını alan eleman adını grafiker diye duyurdu. Ve aşırı derecede tabelacı açılınca rabet gördü 17 yaşında ki arkadaşları çırak olarak alırken artık Baskı operatörü olarak alıyoruz.. Ve tabelacılar şu anda usta bulmakta çok zorlanıyor eleman yetişmiyor çünkü 1 sene de 7 tane çırak ayrıldı yanımızdan montaj lar haliyle ağır geliyor.. Ve mesleği öğrenmekten vaz geçiyorlar. Ama o atölyenin zevkini bi anlasalar... Bilgisayar başında oturmayı bıraktım o zevk için.

grafist

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dilemek.net
Valla arkadaşlar bu durum için bence kendinizi suçlamayın. Bu ayıp bu konunun buraya açılmasını isteyen işverenindir benim gözümde. Bir işletmeye hem muhasebeden anlayan hem de grafik tasarımından anlayan eleman arıyorsa ya muhasebecilik mesleğini meslekten saymıyordur ya da grafikerlik onun gözünde meslek değildir. Her iki durumda da bir saygısızlık söz konusu.

Bir insan saygısızsa saygısızdır. Bunun sizinle bir alakası yok.

salieris

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yav silin şu konuyu Allah rızası için

garipbiri

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.hernevidizayn.com
oooooo buda birşeymi topkapıda bir ajanda firması grafiker arıyordu ben başvurdum dediki ben genç birini arıyorum sağa sola göndermek için :)

sezer1907

🌱Yeni Üye🌱
Bu konunun buraya açılıp hala site admin'leri tarafından kaldırılmaması en büyük ayıp olsa gerek.