Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafik ve tasarım okumak istiorm ama kafam çok karışık Lütfennnn yardımcı olunnn

ewo06

🌱Yeni Üye🌱
Slm arkadaşlar..

ben bu sene liseyi bitirdim ve össde başarılı olamadım..şmdide grafik ve tasarım okumak istiorm ama kafam çok karışık

özel yetenk sınawı için kursa gidicem ama ankarada nerelerde kurslar war hiç bir bilgim yok kötü bi yerede gitmek istemiorm beni kzanadırabilcek bi kurs arıorm..aranızda bilen wrmı acaba ???

ya bide sınawı geçmk çkmu zor bide bunun kursuna gtces kurs parasıda yanmasn :):)

bide bu kurslar ne zaman başlıolar??

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Slm arkadaşlar..

ben bu sene liseyi bitirdim ve össde başarılı olamadım..şmdide grafik ve tasarım okumak istiorm ama kafam çok karışık

özel yetenk sınawı için kursa gidicem ama ankarada nerelerde kurslar war hiç bir bilgim yok kötü bi yerede gitmek istemiorm beni kzanadırabilcek bi kurs arıorm..aranızda bilen wrmı acaba ???

ya bide sınawı geçmk çkmu zor bide bunun kursuna gtces kurs parasıda yanmasn :):)

bide bu kurslar ne zaman başlıolar??

Açıkta kaldım sınavı geçemedim e hadi ozaman güzel sanatlara gideyim demek nekadar mantıklı bilmiyorum. Yeteneğin yoksa kursa gitmenin de anlamı yok. Paranı boşuna harcarsın.

1 sene bekle ama derslerine çalış. Tekrar sınava gir ve severek yapacağın bir iş yap.

mcan3883

🌱Yeni Üye🌱
bu işe herkez böyle başlar zaten yetenek bu ülkede işe yaramaz sadece istemen önemli günde 10 veya 12 saat bilgisayar başında dururm diyorsan devam et.

Harika Yıldız

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bende ilk başta grafikerlik bölümünü okuyup üniversiteye gitmeyi düşünüyordum... Hepsinden vaaz geçtim, çok zorlaştırılmış hele ki dışardan bitirenler için daha da bir zor şimdi… Sosyal bilimlere başvurdum... Liseyi bitirdikten sonra üniversite sınavlarına katılmayacağım. Üniversite de benim için hayal oldu ÖSS’yi kazanmak çoook zor... İş bölüm seçmekle bitmiyor, bir sene içinde fikirlerim değişti bence iyi düşün... Ne düşündüm ne okuyorum... Ucuz kurslar yetersiz kalıyor diğerlerine de para yetmez...