Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafiker aranıyor (BURSA)

bilmate

🌱Yeni Üye🌱
Freehand ve Photoshop Programlarında Çalışabilecek,Yaratıcı Gücüne Güvenen,Takım Ruhu
İçerisinde Çalışmayı Seven Grafikerler Aranmaktadır.

Bursa’da İkamet Etmesi Ttercih Sebebidir.

HİPER GRAFİK rtm

Benzer konular

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Sitemiz de işveren olarak ilan bırakmak isteyen arkadaşlar. Öncelikle sitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yalnız uyulması gereken kurallarımız var.

İlanlarınız da

- Öncelikle firma bilgisi
- Çalışma şartları
- Aranılan kişinin özellikler
- İşin mahiyeti

gibi bilgileri açıkladığınız taktirde ne siz nede talipli olanlar değerli vakitlerini kaybetmemiş olacaklardır.

Kesinlikle, msn, mail, telefon ve adres bilgilerinizi konu için de belirtmeyiniz.Talipler size pm yolu ile ulaşacaklardır. Ayrıca ilanınız genel forum kurallarına da uygun olmalıdır.

Aradığınız personeli bulduğunuz taktirde ilanınızda bildirmeniz, ilana mesaj bırakacak yeni iş arayanları ve site yönetimini zor duruma sokmaz.

Bu kategoride ilanlara alakasız mesaj yazılması ve, ilanı bırakan kişi ile polemiğe girerek alakasız konularda sorular yöneltilmesi yasaktır. Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. Aksi halde mesajlarınız silinecektir.

Örnek :
İlanı Veren Üye:
Photoshop bilen "bayan" eleman aranıyor.
Üye:
Neden "bayan"?

Gösterdiğiniz hassasiyetten dolayı teşekkür ederiz.

grfkr42

🌟Usta Tasarımcı🌟
pardan haber et tasarlamak problem değil :)

__SoNeR__

🌱Yeni Üye🌱
stajyer grafik tasarımcı(grafiker)

Slm ben Soner, Bursa Necatibey Meslek Lisesi Grafik Tasarım bölümünde 4.sınıf öğrencisiyim.Son sınıf olduğumuz için 2 gün okul , 3 gün staj zorurunluluğu var.
Okulumuz Türkiye'de sayılı okullardan birisi vede Grafik tasarımda , imkan , araç gereç , gelişim konusunda 3. sırada yer alıyormuş.ISO9001 belgesi var durum böyle olunca hocalar üzerimize titriyor.İyi bir staj yeri arıyorum , kendimi en iyi bir şekilde geliştirebileceğim.En iyi kullandığım programlar photoshop ve freehand.Daha önce fotoğrafçıda 5-6 ay vede reklam ajansında 4-5 ay çalıştım.Teşekkürler.