Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafiker Aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

özgür ajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Avcılar, Esenyurt, Beylikdüzü Cıvarında ikamet eden grafiker ile yardımcısı alınacaktır. CVnizde resim olması ve ek olarakta yapmış olduğunuz çizimleri gönderebilirsiniz.

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

blackberry174

🌱Yeni Üye🌱
ya ben anlamıyorum bu cvnin resimli olmasını modelmi seçiyorsunuz sizin için işi bilmiş olması yeterli değilmi bu resimdeki amaç nedir?

plevneli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk görünüş önemlidir mantığı ile yaklaşılıyor, hiç tanımadığınız bir insana sadece iç güdüleriniz elveriyorsa güvenebilirsiniz. Resimin amacı da ilk görünüşteki güveni yakalamaktır. :)

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
artık okadar çok grafiker varki birde içgüdüler arası seçimler meydana geliyor
süper bir ülkemiz var:)

ayhancaa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.rabbinannesi.com
iş için

işinize talibim resmim ektedir eski işimi sorarsanız avcılar tekte dir. isteklerim maaş sigorta yemektir.

özgür ajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Acil grafiker alınacaktır.

Ajansımıza acilen grafiker alınacaktır.
Sigara içmeyen tercihimizdir.

özgür ajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
acil grafiker aranıyor

açık hava reklamcılık tecrübesi olan grafiker alınacaktır.

ayhancaa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.rabbinannesi.com
Ayhan

25/10/1960 Aydın doğumlu
1983 Güzel sanatlar grafik bl. mezunu
Meslek tecrübesi 25 yıl
Matbaa Etiket ve Ambalaj grafikeri
İkamet İstanbul Sultangazi 75.Yıl mah.
gsm: ,,,0539,949,56,03
Talep edilen ücret 1500 Tl

katalizor

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilan veren firma neden iletişim bilgilerini vermiyor ? Hiç uyarıları okumuyormusunuz ?

katalizor

🌟Usta Tasarımcı🌟
İnsanlar birşeyler yapmaya kalkışırlar ve bunu layığı ile yapalım derler. Sonuç ise ortada ;
İş ilanı veren firma konuya 3 kez mesaj atar fakat hala asıl gerekli olan bilgileri vermez , forum yetkilileri ise bir karar almıştır özel mesaj hakkı sadece premium üyelere tanınmıştır.
Şimdi bu durumda kabahat kimde ? Konuyu açan firmadamı iletişim bilgilerini girmediği için ? Yoksa bu mesajı takip ve kontrol etmeyen forum yetkililerinde mi ?

Bu ne perhiz , bu ne lahana turşusu ;)

byzedbyzed

🌱Yeni Üye🌱
iyigünler beylikdüzünde ikamet etmekteyim photoshop ve freehand programlarına hakimim 2002 yılından 2006 yılına kadar değişik marbaa ve reklam ajanlarında çalıştım 2006 yılından sonra şehir değişikliği yaptım ve kendi işimi kurdum fakat 2009 yılında işimi kapattım ve istanbula gelerek kendi mesleğimle alakalı iş aramaktayım telefon numaram 0506 442 65 56 iyi çalışmalar

muzi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
musti17.dinodream.com
Web & Grafiker Tasarım bölümünden yeni mezunum Grafik tasarım ve Web Tasarım alanında kendimi geliştirmek ve ilerlemek istiyorum web&Grafik tasarımı ve uygulamaları konusunda temel bilgiye sahibim.Kendimi Daha Çok Geliştirmek için Stajyer olarak başlamak istiyorum.Ayrıca bilgi teknolojileri eğitim merkezinden Web & grafikerlik sertifikası aldım.Küçükçekmecede Sefaköyde oturuyorum.
Kullandığı Programlar :
•Photoshop
•İllustrator
•Dreamweaver 8
•Flash 8
•Fireworks 8

özgür ajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Grafiker alınacaktır.

Açık hava reklamcılıkta tecrübesi olan, esenyurt, avcılar, beylikdüzü, esenkent cıvarı oturan ve sigara içmeyen grafiker tercihimizdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...