Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafiker arıyoruz / izmir

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
-ASMİRA GRUP / İZMİR
-Maaş + Sigorta + Yemek + Yol
- Tasarım gücü yüksek, takım çalışmasına yatkın, CorelDraw, Illustrator, Photoshop programlarını ileri derecede kullanabilen, baskı öncesi hazırlık konusunda deneyimli.
- Portföydeki müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda grafik tasarım çalışmalarının tamamlanması, montaj vs. işlemlerin yapılması.

Not: Firmamıza bir operatör bir de tasarımcı arkadaş arıyoruz. Market ve züccaciye firmaları için İnsert, broşür çalışmalarını yürütebilecek bir arkadaş arıyoruz. Ayrıca çizgi üstü müşterilerimiz için proje bazlı çalışabilecek, sunumundan, baskı aşamasına kadar tüm süreci takip edebilecek profesyonel bir arkadaş da arıyoruz. Her iki arkadaşın photoshop programına hakim olması, baskı teknikleri ve montajı konusunda deneyimli olması gerekmektedir.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma:

• Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir.
  • Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.
  • Sitemizin kurallarınca ilanlarınıza kesinlikle, msn adresi, e-mail adresi, internet adresi, adres ve telefon bırakmayınız.
  • Sizlere P.M. (Özel Mesaj) yolu ile ulaşılacaktır.
  • Daha önce açılmışbir ilanınız varsa ikinci bir ilan açmayınız.

Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:

Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.

İş arayanlar için örnek:

— Yaşadığınız şehir:
— Kullandığınız programları ve seviyeleri:
— İş deneyimi ve içeriği:
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
—Kendiniz hakkında açıklama:

İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

grafikerler.net yönetimi

HAKKANEN4

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
izmirdetabelareklam.com
selamlar 8 yıllık grafikerim açıkhava reklamcılığından matbaa reklamcılığına hertürlü konuda yeterli bilgi ve tecrübeye saahibim.Ayrıca dijital baskı makinası ve plotter de kullanırım ilgilenirseniz özelden mesaj atabilir siniz teşekkürler

referans: ******************** en son çalıştıgım firmad yaptıgım işler var)

ds_grafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İZMİR A DİJİTAL DA ÇALIŞMAYA BAŞLIYACAKTIM AMA BİR AKSİLİK OLDU MEMLEKTE GERİ DÖNDÜM PHOTOSHOP COREL İYİ DERECE DE BİLİYORUM AZDA ADOBE INSALASTOR BİLİYORM FOLYO UYGULAMADA BİLGİM VARDIRATÖLYE BÖLÜMÜNDENDE AZ ANLARIM ŞU AN Kİ İŞ YEİMDE 250 LIK PRINSTAR 60 LIK PLOTER FASCUT KULANIYORUM AMA İŞ YERİMDEN MEMMU DEĞİL İGORTA YAPACAGIZ DİYE SALIYORLAR İKİ SENEDİR BENDE BIRAKACAGIM SİGORTALI YER BULURSAM EGER UYARSA SİZE GORÜŞELİM cojxas@myn

graphicd

🌱Yeni Üye🌱
bir mail adresi verin cv atalım özel mesaj da atamıyoruz

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu konu kapatılabilir mi? ilanı verdiğim şirketteki pozisyondan ayrıldım. iyi çalışmalar