Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafiker hangi programları bilmeli?

winterwitch

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum bende eğitim almayı düşünüyorum ama kimse düzgün bilgilendirmiyor o yüzden burdada sizlere sormak istedim
bir grafiker hangi programları kullanabilmeli?
daha önce adope photoshop ve birazda 3d max öğrenmiştim ama maalesef unuttum bilgisayarda neleri yapabilmem lazım
igiliniz için teşekkürler

Benzer konular

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Grafik tasarım için Bir vektörel Program birde imaj işleme programı kullanman yeterli bunlardan örnek olarak Photoshop imaj işleme programı Çizim programı olarakta FreeHand, Illustrator, CorelDraw programları olabilir Dizgi işlerinde ise İInDesign, QuarkXPress olabilir 3D tasarımlar içinse 3Dmax en popüler program Animasyon flash dersen adobe flash tabiki video işleme programı After Effects kullanabilirsin daha fazla yapmak istediğin iş ile ilgili daha fazla program önerebilirim ve grafikerlik demek program bilmeklede olmuyor tabiki hayal gücü ve işini sevmekte extrası bu mesleği öğrenmek istiyorsan yıllarınıda bu işe harcaman gerekecek umarım açıklayıcı bir bilgi olmuştur.

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
program bilmene gerek yok.öyle hissediyorsan öylesindir.

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
iyi bir grafiker olmak ve tüm programlara hakim olmak istiyorsanız öncelikle iyi bir ingilizce eğitimi almanızı tavsiye ederim. Böylece buton ezberlemek yerine komutların taşıdıkları anlamı bilir ve her programa zamanla hakim olabilirsiniz. Kolay gelsin iyi çalışmalar.

winterwitch

🌱Yeni Üye🌱
Grafik tasarım için Bir vektörel Program birde imaj işleme programı kullanman yeterli bunlardan örnek olarak Photoshop imaj işleme programı Çizim programı olarakta FreeHand, Illustrator, CorelDraw programları olabilir Dizgi işlerinde ise İInDesign, QuarkXPress olabilir 3D tasarımlar içinse 3Dmax en popüler program Animasyon flash dersen adobe flash tabiki video işleme programı After Effects kullanabilirsin daha fazla yapmak istediğin iş ile ilgili daha fazla program önerebilirim ve grafikerlik demek program bilmeklede olmuyor tabiki hayal gücü ve işini sevmekte extrası bu mesleği öğrenmek istiyorsan yıllarınıda bu işe harcaman gerekecek umarım açıklayıcı bir bilgi olmuştur.

çok teşekkür ederim açıklayıcı bilgileriniz için
daha önce işin pazarlama bölümünde bulundum hep reklam işler içindeydim ama hep pazarlamasıyla video çekimleri kurumsal kimlik web sayfası pazarlama hep pazarlama:D

artık işin mutfağını öğrenip mutfağına geçmek istiyorum pazarlamadan sıkılmış durumdayım=)

iyi bir grafiker olmak ve tüm programlara hakim olmak istiyorsanız öncelikle iyi bir ingilizce eğitimi almanızı tavsiye ederim. Böylece buton ezberlemek yerine komutların taşıdıkları anlamı bilir ve her programa zamanla hakim olabilirsiniz. Kolay gelsin iyi çalışmalar.

evet haklısınız allahtan o konuda bi problemim yok=)

Moderatör tarafında düzenlendi:

N.design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.stropiyerci.com
önce tasarım ilkeleri sonra adobe yeter az çok corel baskıya verecek kadar, biliyorsunuzki bir çok baskı cihazına entegre olabiliyor...

winterwitch

🌱Yeni Üye🌱
Birde şu küçük antalya'a eğitim verebilecek düzgün biryer bulmam lazım toplam iki tane bilişim akademisin var:(