Neler yeni

Grafiker - İstanbul Avrupa Yakası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CR0W

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eğitim -

Autocad ( autodesk sertifika - Yetkili Kurs )
Crorel Draw - Freehand - Photoshop - Illustrator - Indesign - Quark (diğerlerine göre az)

Adım Nuri
Yaşım 28

Meslek lisesi makina resamlığı - Beykent Üni. Yüksek öğretim Otomotiv (terk) bölümlerinde okumama rağman 4 yıl önce sanayide geçirdiğim küçük bir kazadan sonra bir daha sanayiye adım atmadım. Autocad bilgimin yanına yetkili bir kursdan grafik eğitimimi tamamladım ve şuan itibari ile 1 yıllık tecrübeye sahibim (iş hayatında).

Yaptığım işler; Kurumsal kimlik (Zarf,İrsaliye,Antetli Kağıt,Cd Sticker), Logo, Giyim etiket, Ambalaj, Katalog, Dergi, bloknot, Kartvizit, Mönü, Afiş, İnsert.

Gireceğim işin kalıcılığı,sürekliliği ve istikrarlı olması çok önemli. Bu sektörde kalıcı olarak kariyer yapabileceğim, tabiri caiz ise büyüyebileceğim köklü bir firmada iş aramaktayım. Tasarım yeteneğime, azmime ve kendime güvenmekteyim kariyerimi oluşturmakta geç kalmış olsamda, bugünün henüz ve hala önümdeki hayatın ilk günü olduğunu bilir ona göre davranıp hergün öğrenmeye aç biri gibi tüm duyularım açık yaşarım.

Not: Son çalıştığım yeri bütün çalıştığım yerler gibi kendimin sayıp ona göre özverili çalıştım 3 ayda firmanın maddi sıkıntıları yüzünden 300 lira para aldım ve ses çıkarmadım taki 3 ay 1 gün olduğunda durumun değişmeyeceği ve kullanıldığıma dair kesin inandığım süreye kadar. İş yeri sahipleri ellerini vicdanına koysun lütfen küçük ayrıntılara dikkat ederim bir iş yeri sahibi ödemeleri uzattıkça uzatıp her gün marlboro içip iki adımlık yere taksi ile gidiyorsa orda çalışmak istemem.

Saygılar.

kharon_@hotmail.com

Son düzenleme:

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Dikey Cizgi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.dikeycizgi.com
Merhaba,

iletisim@dikeycizgi.com adresine cv niz ile birlikte yapmış olduğunuz çalışmaların linklerini, varsa tasarımlarınızı sergilediğiniz sitenizi, kullandığınız programları ve bu program üzerindeki bilgi düzeyinizi, deneyiminizi gönderirseniz inceleye alınacaktır.

CR0W

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Cv gönderimleri yapılmıştır bilginize, şuan için ilan günceldir.

CR0W

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle ilgi ve alakaya teşekkür ederim.
Kalıcı olmasada 2 yerle freelancer olarak anlaştım ve en azından maddi sıkıntılarımın bir kısmını çözdüm ve çözüyorum ancak bu mesleğe gönül vermiş biri olarak kendimi tam anlamda geliştirmek istiyorum cv mi indirenler okumuştur zaten ve şuan "MAC" ortamında iş çıkaran köklü veya yeni olsa bile iyi bir firmada iş arıyorum yetişrilmek üzere, kısaca şunu belirtmem gereksede 2 3 program kullanarak ben grafikerim DEMEYENLERDENİM.
Ayrıca iş verenler her ne kadar "ben ne kendine grafikerimd iyenler gördüm ufak işlerin bile altından kalkamayan" desede bende "çok ajans gördüm akraba marketlerini kendine bağlayıp REKLAM AJANSI tabelasını takıp grafiker ve grafiker olma sevdasındakileri süründüren" diyorum, ilk iş ilanıma çok olumlu yardımcı olmaya çalışan cevaplar geldi aynı ilgi alakanın devam etmesi ümidi ile...

Tekrardan teşekkürler ilgilenenlere ve grafikerler.net ailesine...

turkbilisimsoft

🌱Yeni Üye🌱
WEB MASTER VE GRAFİKER İŞ - ELEMAN İLANI
ASP – PHP – FLASH Tabanlı tasarım yapacak profesyonel işler çıkarabilecek ikamet ettiği yerden msn üzerinden devamlı çalışacak ekip içindeki görevlerini yerine getirecek kendi alan ve branşında etkili WEB TASARIMCILAR aranmaktadır…
ADOBE FLASH CS4 – COREL X3 – ADOBE PHOTOSHOP CS4 Programlarını MÜKEMMEL kullanan MATBAA ve WEB GRAFİK ( Ara Yüz ) Alanında bilgi ve beceri seviyesi yüksek GRAFİKERLER aranmaktadır.
ÇALIŞMA ŞARTLARI
1-) Çalışma saatleri 08 : 30 ile 19 : 30 arasıdır.
2-) Skype veya msn den devamlı firmamız ile irtibatta bulunmaları.
TÜRK BİLİŞİM SOFT
İnternet Bilişim & Reklam Ajansı & Organize Matbaa Hizmetleri
Esenler Mah. Nazmi Dolunay Sok. No : 14-1 Merkez / Çanakkale
Tel : 0286 212 44 66
Faks : 0286 212 44 70
Gsm : 0530 746 2001
Msn : turkbilisimsoft@hotmail.com
Türk Bilişim Soft

CR0W

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cv gönderilmiştir,

şuan için ilan günceldir.

CR0W

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yardımcı Grafiker

Bir yıllık ajans deneyimim bulunmaktadır, uzun soluklu çalışacağım hakkımın yenmeyeceği tasarımdan montaja işin her alanında kendimi dahada geliştirebileceğim uygun bir firmada iş aramaktayım.
Kullandığım programlar;

Corel X4 (iyi)
Photoshop (iyi)
Illustrator (iyi)
Freehand (orta)
Indesign (orta)
Autocad (orta
3dmax (eğitime yeni başladım)

Adın Nuri
Yaşım 27
İstanbul Avrupa yakası Zeytinburnunda ikamet etmekteyim aynı zamanda beşiktaştada ikamet etmekteyim işim hangi sine yakınd ayani :)

Not: Gireceğim firmada en azından 2 aylık dönem sonrasında SGK beklemekteyim.

kharon_@hotmail.com adresinden çalışmalarım veya ayrıntılı cv'mi isteyebilirsiniz.

İyi çalışmalar.

salaha

🏅Acemi Tasarımcı🏅
esenyurt bölgesi uygunsa görüşelim.
ONCÜ COPYCENTER Doğan Araslı Bulvarı Eminoğlu Plaza No:94 (Yapı Kredi Bankası VE Halkbankasının Bitişiği Esenyurt- İstanbul
Tel:0 212 620 34 01 - 0 532 712 09 39 oncucopy@yahoo.com
Yetkili
İsmail Kulaksız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...