Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafiker tool kit

grafitim

🌱Yeni Üye🌱
iyi çalışmalar
yaptıgım işlerin maketlerini yapmak için gerekli ne tür kırtasiye ihtiyaçlarım olur acaba...(metal cetvel ve maket bıçagı haricinde) :)

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
kendi adıma saydıklarınızın dışında yazıcı, kağıt, bazen makas ve üzerinde kesim yapabileceğimiz cam kullanıyorum...

grafitim

🌱Yeni Üye🌱
bu söylediklerininin yanında ışıklı cam masa almak çokmu extra bir harcamayamı girer sizce

Son düzenleme:

grafitim

🌱Yeni Üye🌱
cam masa için belli bir boyut sınırlaması varmı yada bu işin standartı varmıdır ona gerekli çizimleri yapıp yaptıracagımda .....

ayrıca buzlu cam yada içten beyaz bir camı alltan tam led aydınlatmayla düşünüyorum böylelikle altan aydınlatmalı güsel bir cam masa olur sanırım .....böylesi uygun olurmu...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
cam masa için belli bir boyut sınırlaması varmı yada bu işin standartı varmıdır ona gerekli çizimleri yapıp yaptıracagımda .....

ayrıca buzlu cam yada içten beyaz bir camı alltan tam led aydınlatmayla düşünüyorum böylelikle altan aydınlatmalı güsel bir cam masa olur sanırım .....böylesi uygun olurmu...

çizim masaları diye arama yaparsanız google dostumuzda değişik ebat seçenekleri mevcut...

grafitim

🌱Yeni Üye🌱
ewet google amcaya sordum ışıklı çizim masaları diye güsel sıonuçlar çıkardı sanırım burdan kendime uygun olanı yapıcam yada alırım :))

teşekkürler
iyi çalışmalar