Anlatayım efendim.. sinirliyimdir ben ilk onu söyleyeyim. Haksızlığa da gelemem.. ''yarası olan kocunur degil bu'' ben biraz yeni başlayanları düşünerek tepki veriyorum.. Ama sonucta bende yeni başladım.. Ve bu işi uzun süre yapan ve biz yeniler arasında garip bir dialog geciyor ve ben bunu çok görüyorum..konuyu actıgımdan beridir ve genel forum ıcerınde ozellıkle arattım ve ızledım. yahu gelpc pc kusura bakmada ama neden bu kadar sınırlısın anlayamadım.
.
Yeni gelenlere yapılan tavırlar var.. Sonuçta forumu bırakıp giden çok bu yuzden.. Tamam iyi yapmamış olabilir ama bu 5 dk bir grafiker cıkıyor lafına döndüyorlar hemen.. Adam photoshop'a corel'e merak sarmıs yapmış bişiler.. ne olmuski.. O grafiker olmaya bilir ama bu programı ögrenmeye calışan her insana karşı dur sen grafiker olamazsınmı diyecekler..
ayrıca yukarıda dedim durust rolu oynanmıyor.. Kendi meslekleri içinde ben grafiker degilim.. Başka meslek sahibi insanların arasında ben grafikerim deniliyor..
Bana gelince ben cok yeniyim.. Ama bu meslege para için başlamadım tamamen tesadüfler silsilesi.. ve birazcık inat ama su an geldigim nokta bana göre güzel..ve ben artık bu yaşdan sonra ölene kadar yapacagım meslegimi sectim
Son düzenleme: