Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafiker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

therefore

🌱Yeni Üye🌱
Sırketımızde tam zamanlı calısmak uzere, grafıker (bayan) calısma arkadası aramaktayız. Genelde işlerimizin hepsi hazır gelmektedır. sadece ufak tefek tahsihler yapılmaktadır. Yardımcı grafıker yada yenı mezun arkadasların degerlenırebılecegımız bır pozısyon oldugunu dusunuyoruz ilgilenen arkadasların ulasmasını rıca ederiz.

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma:

Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:

Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.

İş arayanlar için örnek:

— Yaşadığınız şehir:
— Kullandığınız programları ve seviyeleri:
— İş deneyimi ve içeriği:
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
—Kendiniz hakkında açıklama:

İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:

• Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir.
  • Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.
  • Sitemizin kurallarınca ilanlarınıza kesinlikle, msn adresi, e-mail adresi, internet adresi, adres ve telefon bırakmayınız.
  • Sizlere P.M. (Özel Mesaj) yolu ile ulaşılacaktır.

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

grafikerler.net yönetimi

bluecrab

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
erciyes üniversitesi grafik bölümü m.y.o. mezunuyum ankara da ikamet ediyorum yeriniz hangi ilde acaba eğer ankaradaysa çalışmak isterim

seydayetkin2002

🌱Yeni Üye🌱
merabalar yeriniz nerede ve ne üzerine çalışıyorsunuz? biraz daha açabilirmisiniz...

hndn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mrb işle ilgileniyorum. Macromedia Freehand, Quark Express, Corel Draw, In Design CS2, Adobe Photoshop, Adobe İmage Ready, Macromedia Flash, Macromedia Dreamweaver, Macromedia Fireworks programlarını biliyorum.
İş yeri neredeydi acaba, istanbul'da mı ve hangi semtte?

yasmin_g_r_f_k

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar..

Ben 2 yıldır corel ve photoshop üzerine çalışıyorum fakat matbaa konusunda kendimi geliştirmek istiyorum.ilgilenirseniz yerinizin nerde olduğunu öğrenebilirmiyim.

DarkAngel

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar verdiğiniz ilanla ilgileniyorum sizinle calısmak isterim sehrim istanbuldur matbaa meslek lisesi grafik sanatlar ve tasarım bölümü mezunuyum iş tecrubesi acısından 5 yıldır bu sektördeyim ve istanbulda önde gelen matbaalarda belirli görevlerde calıstım ilgilenirseniz calısmalarınızda bulunmak isterim

iiyi günler ii calısmalar

passione

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yeriniz nerde oldugunu bildiriseniz seviniriz bende yeni mezunum ist. photoshop imageready freehand flas dreamweaver illustrator indesing bilomm is ariyorum daha once de matbaada staj yaptim ilgilenirseniz calismak isterim tesekkurler.

arwenmrl

🌱Yeni Üye🌱
merhaba benim 3.5 yıllık deneyimim var freehand ve photoshop programlarını kullanıyorum.mimar sinan üniversitesi tekstil mezunuyum.yaratıcı uyumlu ve pratik biriyim.sizinle calismak isterim.

evcim

🌱Yeni Üye🌱
iyi günler ben yeni mezunum şuanda grafik kursum devam etmekte sadece haftasonları kursa gidiyorum photoshop u bitirdim şuanda aktif olarak kullanabiliyorum işi kısa sürede öğrenebilceğime inanıyorum başarılarınızın devamını dilerim

se_mi_84

🌱Yeni Üye🌱
slm....
ist. anadolu yaksında ikahmet etmekteyim. Yeditepe üni. grafik böl. mezunuyum. Photoshop, corel, freehand programalarına hakimim...
ilginize........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...