Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

musdi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mshekim.com
Corel Draw 3.0 la başladığım günlerde, soru sorabileceğim bir kişi bulmak bile zordu. Sorunlarımızı kendi kendimize deneme, yanılma ile çözmeye çalışırdık. Şimdi ise böyle bir form oluşturduğunuz için gerçekten tebrikler. Emeği geçenleri de ayrı ayrı kutlamak isterim.

NİCE SENELERE grafikerler.net...

Tuba_ze

🌱Yeni Üye🌱
Henüz çok yeni tanışmamız ama iyiki varmışsın grafikerler.net :flower:
artık nette başka site bilmez olduk :p
Tüm ekibe ve tüm üyelere sonsuz teşekkürler :heart:
Birlikte nice yıllara...

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
başka geyik forumlarda boş boş laklak yapılacağına buradaki bilgi alışverişi gerçekden takdir edilecek birşey. Grafikerler.net sitesine değil grafikerler.net üyeleri iyikidoğdunuz. Ve teşekkrüler admin böyle bir siteyi oluşturduğun için...

deryakrcp

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
grafikerler.net doğduğu andan itibaren koşmaya başlayan bir bebek gibi. O koşuya bende katıldım. Ve bundan inanılmaz mutluyum. Yaklaşık 2 aydır burdayım ama müptelası oldum sitenin. İnternet benim için grafikerler netten ibaret olmaya başladı. Varsa yoksa grafikerler.net. Umarım uzun uzun seneler bilgileriyle beni ve nice grafiker arkadaşları yoğurur paylaşımlarıyla. Nice uzun uzun senelere sevgili grafikerler.net...

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Hep beraber ileri ye doğru yeni tasarımlarla yeni düşüncelerle yeni beyin fırtınalarıyla durmadan ileri !

Kendini GRAFİK TASARIM alanında ifade etmek isteyenlerde temel tasarım bilinci oluştumak amacıyla kurulmuş bir forum sitesidir. Amacımız bugün baskı teknikleri ile kolaylaşan ve bir anda artan bilboard ve tabelalardaki, görsel kirlenmenin önüne geçebilecek, bu alanda eğitime ihtiyaç duyan binlerce genç insanda tasarım bilinci oluşturmaktır.
Sitemizin çalışma sistemi: Sanatsal-Teknik ağırlıklı konularda izleyicilere ihtiyaç duydukları derslerin verilmesi ve yayınladıkları çalışmalardaki anında yönlendirmelerle çevre estetiğinin sağlanmaya çalışılması, eleştirilerle daha estetik çalışmalara yönlendirilmeleridir. Teknik konu kategorilerimizdeki derslerimizle izleyicilerin sorunları giderilmeye çalışılmaktadır.
Mayıs 2007 yılında kurulan ve hergün artan üye sayısıyla kısa sürede büyük üye rakamlarına ulaşmış forum sitemizin amacı Grafik tasarım alanında eğitim veren büyük bir okul görevini almaktır.

Bu amacı bizimle aynı şekilde güdüp ilerliyen tüm Türk ulusunun insanlarına kucak açıyoruz teknoloji ve camiamız takip edilmesi gereken bir sektör. Biz geriden gitmeyi sevmiyoruz...

Saygılarımla.

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
Doğum gününüz kutlu olsun.

sevinc_s

🌟Usta Tasarımcı🌟
iyiki varsın grafikerler.net....

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
sitemiz hayırlı olsun yeni görüntüsü güzel olmuş ellerinize sağlık.Nice uzun yıllara grafikerler net.1. yaşın kutlu olsun.

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Happy Birthday Grafikerler.net

Evet bu da pastamız, umarım herkese yeter. :dance1: :party:

gracakeo3.jpg

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
görüntüyü ço ksevdim grafikerler.neti çok sevdim pastayı da çok sevdim :)nice mutlu yıllara

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hepyek bu düğün pastasına benziyo. :) Ne diyelim 1 yaşına girdi darısı mürüvetine :D

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
1. yaşımız kutlu olsun yıllarla beraber daha iyi yerlere gelmek dileğiyle emeği geçen herkese gönülden tebrik ve teşekkürlerimi iletirim...

gulgulufer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1 yılı geride bırakmanın mutluluğu, yeni yepyeni heyecan dolu yıllar... 1. yaşını kutluyor, başarılı zamanlar diliyorum.

bluecrab

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sitemizin yeni görüntüsü çok güzel iyi ki doğdun grafikerler.net