Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafikerler Net İstanbul Buluşması Ne Zaman Nerede Olsun

Ne Zaman Nerede?

• Kullanılan toplam oy
    45
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
bu kadarla bitse iyi... bu anketten sonra saat kaçta buluşalım anketi, nereye gidelim anketi, gelemeyen veya geç kalan olacaksa nasıl haberleşiriz anketleri açacağız :p:D:D

seyyah1983

🌱Yeni Üye🌱
onlara girersek biz anca seneye 10 agustosda buluşuruz gün belli olunca taksim heykelde elimizde güllerle bekleriz :D:D

♾️Grafik Gurusu♾️
o kelimeleri silin yoksa uyarı gelecek seyyah :)

tamamdır böylesi daha iyi oldu :) teşekkürler...

Son düzenleme:

seyyah1983

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar merhaba kaç gündür ankete kalıtım sayısı aynı 25 kişi sanırım bu kadar olacagız veya daha az ...

aLcaK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Katılımın olması için ankete çekmemiz gerekiyor gruptaki kişileri. Sürekli üstüne basa basa söylersek ankete katılım artacaktır ve herkes bu buluşmadan haberdar olacaktır diye düşünüyorum.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Bursalı grafikerler den İstanbulullara destek gelsin madem. Evet İstanbulda olupta buluşmadan ahberdar olmayan arkadaşlar. Bence bu başlığa bir bakın derim... :)

♾️Grafik Gurusu♾️
desteğiniz için teşekkür ederiz volkan tekin :)

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
anket 1 ağustosta kapanacaktır. oy kullanmak için acele edin ;)
anket sonuçlarına göre buluşma noktası ve tarihi Forum Duyurları Bölümünden Yapılacaktır.

sedat17

🏆Pro Tasarımcı🏆
ya niye hep kadıköy bu gençlerde de özentimidir nedir? bi konu açılsa nereye gidelim kadıköy hah sanki çok güzel bi yer kendi adıma konuşuyorum hiçde güzzel bi yer değil zengin muhit var diyemi yoksa sahil var diyemi işlek biyer var diyemi yoksa otobuslerin son durakları diyemi üsküdara,beşiktaşa,eminönüne iskele var diyemi ne bu ben her hafta sonu gidiorum ve çokta iğrenç biyer mecburiyetten gidiorum yanlış anlaşılmasın(kursum var).yanlış anlaşılmasın sakın arkadaşlar kendi görüşümü söledim...

aLcaK

🏆Pro Tasarımcı🏆
sedat17 eminimki çoğu kişi de senin gibi düşünüyordur. Bende senle aynı fikirdeyim. Her zaman olmasada sürekli giden birisiyim değişik bir yeri bende isterim. Ama sonuçta bu ilk buluşma senin dediğin gibi ulaşımı en kolay olan yerler seçilmeye çalışılıyor.

♾️Grafik Gurusu♾️
ya niye hep kadıköy bu gençlerde de özentimidir nedir? bi konu açılsa nereye gidelim kadıköy hah sanki çok güzel bi yer kendi adıma konuşuyorum hiçde güzzel bi yer değil zengin muhit var diyemi yoksa sahil var diyemi işlek biyer var diyemi yoksa otobuslerin son durakları diyemi üsküdara,beşiktaşa,eminönüne iskele var diyemi ne bu ben her hafta sonu gidiorum ve çokta iğrenç biyer mecburiyetten gidiorum yanlış anlaşılmasın(kursum var).yanlış anlaşılmasın sakın arkadaşlar kendi görüşümü söledim...

normalde herkese kendi ikamet ettiği yer daha rahat gelir... karşıyı bende her ne kadar sevmesemde anket sonucunda kadıköy çıkarsa orası taksim çıkarsa burası... sonuçta herkesin gelebileceği ortak, merkezi bir yer olması düşünülen... en belirgin ve ulaşımı kolay yerlerden biri taksim ve kadıköy... her iki yakanında kolayca gelebileceği bir yer aslında... çoğunluğun kararına uymak gerekecek... şahsen ben oyumu taksimden yana kullandım... ben bahçeşehirdeyim... biraz daha uğraşsaymışım tekirdağa kadar yolum varmış o ayrı mesele :p düşünsenize benim toplantıya buradan kalkıpta atıyorum istinye taraflarına gittiğimi... mümkün değil... karşıya bile geçmem daha kolay :) o nedenle taksim ve kadıköy herkes için en uygun yer diye düşünüyorum...

sedat17

🏆Pro Tasarımcı🏆
yoo ben kartalda oturuyorum bana deselerki topkapı esenler tuzla v.s işte giderim ama milletin abartması kadıköy çoçuguyum ben gibi sanki biz başka bişey çoçuguyuz.olabilir ortak bi yer ama sırf moda orada diye gitme saçmalık bence... orta yerse eywallah her türlü..oradki insanların çoğu karsısındakini aşşağılayarak konusor ve bizim milletimizde o tur yerlerde gezip tozmaya bayılıor nese ya boşverin..eğlencemize bakalım konu içinde konu açamayalaım..

oturmayamı geldik hep bereber nukhet hanım,şaşkın köfte,ali emre hopaaaaa....

aLcaK

🏆Pro Tasarımcı🏆
And İzmir i görünce dedim gitti bir ferdimiz daha :)

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben ve nişanlımda beraber geliyoruz arkadaşlar. Hadi hayırlı uğurlu olsun:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...