Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gömü bulmuş kadar sevindim emegine saglık ama hata veriyo ; All sharing functionality on FileSonic is now disabled. Our service can only be used to upload and retrieve files that you have uploaded personally.
If this file belongs to you, please login to download it directly from your file manager... diye.. nedir sorun acaba?
hata veriyor; All sharing functionality on FileSonic is now disabled. Our service can only be used to upload and retrieve files that you have uploaded personally.
If this file belongs to you, please login to download it directly from your file manager... diye.. tekrar link paylasabilir misin?
hocam bu arşivi istersenız ben sıze ftp bilgileri vereyım herkes ordan ındırebılsın yada size ftp açarım hesabımdan herkes faydalanabılır yada sanal sunucum var ınternet hızım 50mb irtibata gecersek bu ıslemlerı cok kısa surede gerceklestırebılız bana ahmetkide@hotmail.com dan ulşaırsanız sevınırm ıtrıbat bılgıelrınız verısenız ben sıze ulaşırım ıyı calısmlar guzel paylaşımlar
Upload yapmayı düşünmüyordum,hatta bırakmıştım oktar kardeşimize ama çok fazla sayıda burda olduğu gibi yorum ve mesajlar almaktayım. Tüm konularımın yedekleri mevcut arkadaşlar. En kısa süre içerisinde yeniden upload edilecektir.