Bu gün buluşma gerçekleştii açıkçası fazla katılım olmadı ama güzel bir gün geçirdiğimi söyleyebilirim.. muhabbetin dibine vurduk tabiri caizse.. listede ismi olup da gelmeyen arkadaşları da ayrıca alkışlıyorum
özkann fotografları bekliyoruz
katılıyorum bence de çok güzel bir gündü. ah bir de ben çok konuşmasaydım değil mi :rofl:
ona buna fotoğraf çektik , geç kalanları beklerken şarkı söyledik ( emin'in süper bir arşivi var bu konuda nerden aklına geldiyse " ada vapuru yandan çarklı" diye girince şarkıya dayanamyıp ben de katıldım
sonra hava biraz bulutlu idi , iki tane yapmur attı diye mekanın iç tarafına koştuk hemen , biraz kasvetliydi içerisi fakat biz muhabbete dalınca onu da aştık :wink:
henüz üye olmayan ama ısrarlarımaza dayanamayacağını umduğumuz bir arkadaşımızla ben birbirimizi gördüğümüz anda "aman Allahım nerden tanıyorum ben seniiii" moduna girdik ama toplantının sonuna gelindiğinde hala bir cevap bulamamıştık
bir ara konu müzikten açıldı , konu benim gitarıma geldi "aiDesign" da isteyince tamam dedim veririm sana gitarı , iki ayda çözecekmiş çalmayı - heyecanla bekliyoruz :rofl: ( haa bu arada gitarı getirdim
)
sonra çıkıp biraz sahil kenarında yürüdük , anneleriyle oynayan yavru kediler gördük onları izledik...
dağılanlar oldu , kalanlarla "şehriyar"da süper bir yemek yedik.birileri televizyon a dalıp dalıp gitse de zorla muhabbet ettirdik :rofl:
sonra da dağıldık.
hakikaten çok güzeldi yaaa
özkan eklesin de fotoğrafları gözünüz gönlünüz açılsın