Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafikerlik istiyorum yardım

she223366

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar doğru yeremi konu açtım bilmiorm ama bn meslek lisesi programlama menznuyum. ama bn 2 yıllık grafikerlik okumak istiyorum ve yetenek sınavıyla fln uğraşmak sistemiyorum bnm sorum direk geçiş grafikerliğe yapabilirmiyim bunu merak ediyorum. TEŞEKKÜRLER....

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
öss kitapcığını inceleseniz daha doğru olur. sonuçta hersene değişen yök kararlarını takip etmek mümkün değil.

oreiro

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhaba arkadaşlar doğru yeremi konu açtım bilmiorm ama bn meslek lisesi programlama menznuyum. ama bn 2 yıllık grafikerlik okumak istiyorum ve yetenek sınavıyla fln uğraşmak sistemiyorum bnm sorum direk geçiş grafikerliğe yapabilirmiyim bunu merak ediyorum. TEŞEKKÜRLER....

isteyince olabilirsin bence.
Ben de harita kadastro okudum ama 5 yıl fotoğrafçılık yaptım kendimi geliştirdim geçmişin Kodak'ı şimdinin Burla'sından eğitimler aldım, grafik kurslarına gittim, amca diyebileceğim yaştaki insanlara nuritsu 3300 kullanmasını öğrettim ve şimdi azda olsa bilgim var diyebiliyorum. bence kendini geliştirmelisin..

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben sadece 2 üniversitenin 2 yıllık grafik bölümlerini inceledim. Diğerleri nasıldır bilemem ama bunların nerdeyse mesleğe ve tasarıma yönelik hiç bir dersleri yok diyebilirim. Yani resmen matbaa teknolojisi, baskı işçisi gibi bir şey yetiştiriyorlar. O yüzden ben tavsiye etmiyorum. Okunacaksa GSF o da olmazsa görsel iletişim bölümleri okunabilir.

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
isteyince olabilirsin bence.
Ben de harita kadastro okudum ama 5 yıl fotoğrafçılık yaptım kendimi geliştirdim geçmişin Kodak'ı şimdinin Burla'sından eğitimler aldım, grafik kurslarına gittim, amca diyebileceğim yaştaki insanlara nuritsu 3300 kullanmasını öğrettim ve şimdi azda olsa bilgim var diyebiliyorum. bence kendini geliştirmelisin..

oreiro yanlis anladiniz herhalde ya grafikerlik için zaten önce okulda öğrendiğin herşeyi çöpe atıyorsun da. ya arkadasin sorduğu össde sınavsız geçiş hakkından faydalanma yani kendi bölümünden grafikerlik bölümüne tercih yapabilmenin mümkün olup olmadığı. :)

she223366

🌱Yeni Üye🌱
ewet alwaysbroker bnm sordugum buydu herkese teşekkürler ama bn hala cvbını bilmiorm öğrenemedm yardım edin lütfen programcılık okudum şimdide grafikerliğe geçiş yapabiliyormuyum die soruyorum bilgilerin cvbını bekliyorum

sercanky

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar ben medya takip merkezlerinin yaptığı iş benzeri bir iş kurmak istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olurmusunuz..Yani tüm bültendeki gazate, dergi vs. yayınları nasıl taratıyorlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu konuyla ilgili daha fazla bilgi almak için nereye konu açmalıyım lütfen yardım...

Irmak:)

🌟Usta Tasarımcı🌟
Grafik tasarıma geçemezsin ama Basım ve yayın'a geçebilirsin diye biliyorum çoğu dersi ortak zaten.