Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafikerlik

KARUSAR

🌱Yeni Üye🌱
Meraba Arkadaşlar Yeni Üyeyim.Fazla Araştırmadım Sayfayı Yani Konu Daha Önce Açıldıysa Özür Dilerim.

Ben 14 Yaşındayım Liseye Geçicem Grafiker Olmayı Düşünüyorum.Ama Fotoşop Biraz Diğer Programları Kullanmayı Hiç Bilmiyorum.Lisede Öğreticeklermi Yoksa Bayağa Bilginiz Olması Gerekiyormu.Cevaplarınızı Bekliyorum.

coldnodia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Şuan lise tercih ettiğini ve okumaya başladığını tahmin ediyorum. Grafiker olmak istiyorsan, üniversitede neleri tercih etmen gerektiğini bildiğini varsayıyorum program bilgisini ise bence bu yaşlarda hazır lise eğitimin devam ediyorken "grafik tasarım kurslarından" geliştirmeni tavsiye ederim ayrıca. Genel bakış açını da sürekli araştırarak, düşünerek geliştir. Gelişim döneminin en iyi dönemlerindesin o yüzden boş geçirme, kabaca çizim yaptığını, defter, kitap aralarını doldurduğunu tahmin ediyorum, herhangi görüğün şeyleri çizmeye çalış. Gazete, dergilerdeki reklamları incele, sana direk gösterilmek isteneni değil nasıl yapıldığını keşfet...Bende edirnedeyim yardım istersen haber verirsin kolay gelsin.