Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kolaylık, pratiklik, güvenirlilik yönlerinden 1 numara hala freehand. Yan uygulamalar, geliştirebilirlilik, pratiklik anlamında da hakkını vermek lazım corel Ama uygulama, yeterlilik, hız yönünden güncel anlamda benim görüşüm bir numara indesigndir.
bilmiyorsan hepsi zordur, öğrenmek istiyorsan hepsi kolay (hele ki günümüz internet çağında..) Grafink'e katılıyorum, "kolay"lıktan daha nitelikli kriterler belirlemen senin için daha sağlıklı olur.
ben de bildiklerimin arasından yorum yaptım hem kendi hem de yıllardır çalıştığım ortamlar hem de firmaların yetkililerin görüşü öyle.
Yoksa hangisini çok kullanıyorsanız o kolay gelir. Ama soru o değil. Quark hariç piyasadaki tüm grafik yazılımlarını yoğun kullandım. Benim fikrim de bu yönde.
Seviyorum bu muhabbetleri hatta bir liste daha yapayım.
En yetenekli illustrator En pratik freehand En dört dörtlük indesign En "her işi yaparım abi" Corel