ajansta staj yaparken iş aralarında yaptığım eski bi çalışma.
Crossfire 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 29 Eyl 2008 Mesajlar 31 Tepkime puanı 1 Web sitesi www.krop.com 2 Eki 2008 #1 ajansta staj yaparken iş aralarında yaptığım eski bi çalışma.
aiDesign ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 2 Haz 2008 Mesajlar 1,331 Tepkime puanı 28 Web sitesi 500px.com 2 Eki 2008 #2 bu çalışmayı baya eğlenerek ve zevk alarak yaptığın belli oluyor arkadaşım ortaya güzel birşey çıkmış.. eline sağlık
bu çalışmayı baya eğlenerek ve zevk alarak yaptığın belli oluyor arkadaşım ortaya güzel birşey çıkmış.. eline sağlık
thematrix ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 19 Ara 2007 Mesajlar 1,633 Tepkime puanı 52 Yaş 43 2 Eki 2008 #3 duvardaki şeritte kolona göre kıvrımlı olsaydı daha güzel olurdu herhalde birde gitar çalan adam çok sade kalmış ama eğlenceli bir çalışma
duvardaki şeritte kolona göre kıvrımlı olsaydı daha güzel olurdu herhalde birde gitar çalan adam çok sade kalmış ama eğlenceli bir çalışma
Crossfire 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 29 Eyl 2008 Mesajlar 31 Tepkime puanı 1 Web sitesi www.krop.com 2 Eki 2008 #4 aiDesign' Alıntı: bu çalışmayı baya eğlenerek ve zevk alarak yaptığın belli oluyor arkadaşım ortaya güzel birşey çıkmış.. eline sağlık Genişletmek için tıkla ... hehe eyvalla konu gitar olunca bayaa eğleniyorum.Valla keyifliydi iş aralarında oyalanıyodum tabi Art direktör yan masadan "boş işle uğraşıyosun adamım" der gibi bakıyodu.
aiDesign' Alıntı: bu çalışmayı baya eğlenerek ve zevk alarak yaptığın belli oluyor arkadaşım ortaya güzel birşey çıkmış.. eline sağlık Genişletmek için tıkla ... hehe eyvalla konu gitar olunca bayaa eğleniyorum.Valla keyifliydi iş aralarında oyalanıyodum tabi Art direktör yan masadan "boş işle uğraşıyosun adamım" der gibi bakıyodu.
Crossfire 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 29 Eyl 2008 Mesajlar 31 Tepkime puanı 1 Web sitesi www.krop.com 2 Eki 2008 #5 teşşkür...cok uğraşmadım ya biraz aceleye geldi ..ortaya bişey çıksın diye...