Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence aralarında en iyisi 3uncu olmus. renk konusunda ben olsam daha kuvvetli renkler kullanırdım mesela guleçler yazısını lavicert yapardım. benim fikrimce ellerine saglık
bence aralarında en iyisi 3uncu olmus. renk konusunda ben olsam daha kuvvetli renkler kullanırdım mesela guleçler yazısını lavicert yapardım. benim fikrimce ellerine saglık
Ne yalan söyleyeyim benim de en beğendiğim 3 numaralı çalışmaydı.Ama yönlendirme olmasın diye belirtmemiştim.3 numaralı çalışmayı ilk etapda "güleçler" kırmızı "Gıda Pazarlama" lacivert, daha sonra "güleçler" kırmızı "Gıda Pazarlama" siyah çalıştım.Ancak ikisi de bakıldığında sanayi ile ilgili bir firma izlenimi verdi bana.Yine de alternatif olabilir.Teşekkürler.
neden 3 logoda ısrarla aynı rengi seçtin çok mat kalmış...ilk ikisi logo bazında değerlendiremiyorum çinkü sırt sırta bakmış 2 tane ''g'' harfi 3.olacak büyük ihtimal
Açıkçası benim ne renkler nede font hoşuma gitti. Gıda sektörü olunca biraz daha esnek ve yumuşak bir font iyi duru diye düşünüyorum. Renklerde öyle. 3 çalışmada yeterli gözükmüyor. Alternatif çalışmalar denemelisiniz.
neden 3 logoda ısrarla aynı rengi seçtin çok mat kalmış...ilk ikisi logo bazında değerlendiremiyorum çinkü sırt sırta bakmış 2 tane ''g'' harfi 3.olacak büyük ihtimal
Logoların kabul görmesi için Yazıların değişik şekil ve garfiklerle desteklenmesi zorunluluğu olduğunu ilk defa duyuyorum.Böyle olsaydı "Nokia,Samsung,Boch,Beko" vs.vs. gibi dünya çapında firmalar herhalde bunu keşfetmiş olurlardı. Yorumunuz için teşekkürler.
Açıkçası benim ne renkler nede font hoşuma gitti. Gıda sektörü olunca biraz daha esnek ve yumuşak bir font iyi duru diye düşünüyorum. Renklerde öyle. 3 çalışmada yeterli gözükmüyor. Alternatif çalışmalar denemelisiniz.
3. Logoda kesişim yerlerindeki boşlukları eşit tutarsan daha güzel durabilir. Ayrıca gıda pazarlama yazısını da condens yerine normal yazıp, biraz da puntosunu küçültürsen daha şık duracaktır. Renk konusunda da katılıyorum, çok sönük kalmış, turuncu yerine alternatif renkler deneyebilirsin. Eline sağlık...
sanırım tasarımına bedel biçilmeyen sadece kağıdından baskısından kazanalım düşüncesiyle aceleyle yapılmış bir çalışma... yanı "logo mu logo, al sana logo" gibi . . . biz grafikerlerin canını sıkan işlerden . . . eline sağlık. bazen böyle işler gelir ama bence siteye yüklemeye değmez bu tarz logolar . . .
sanırım tasarımına bedel biçilmeyen sadece kağıdından baskısından kazanalım düşüncesiyle aceleyle yapılmış bir çalışma... yanı "logo mu logo, al sana logo" gibi . . . biz grafikerlerin canını sıkan işlerden . . . eline sağlık. bazen böyle işler gelir ama bence siteye yüklemeye değmez bu tarz logolar . . .
sentelay buda nedir ? Hemen ardından çalışmalarınıza baktımda'logomu logo al sana logo'diye tabir ettiğiniz çalışmanın tarzında bir çalışmayı yğklemiş olduğunuzu gördüm siteye yanlışlıklamı oldu acaba ?
LOgoya gelince 3 numara gayet hoş Ama renk diyorum bende ! 2. olarak eklediğin logolarda renkler güzel ama her zaman kullanılan gıda renkleri bunlar... daha farklı birşey yakalayabilirsen güzel olur diye düşünüyorum
Bence de gelişim açısından her seviye çalışmaya açık olmak gerek. Zira arkadaş öyle veya böyle bir logo yapmış. Bizden yorum ve eleştiri istemesi ve natta yaptığı ikinci çalışmasıyla da bunu desteklemesi azmini gösteriyor. Yol gösterici olarak tavsiye ve eleştiride bulunmak kişilerin kendi tasarrufudur...
Logolara gelince arkadaşlara belli bir ortak fikir üzerinde hem fikir. İzlemen gereken yolu netleştirmen için bir kaç logo sitesini biraz zaman ayırarak gezmeni önererek başlamak isterim. Logonun bir bütün olarak oluştuğunu düşünürsek amblem ve yazı karakterinin benzer veya paralel özellikle taşıması tezini savunurum. Bu bağlamda biraz daha örnek çalışma ve bol alternatif sunabilirsen biz de tavsiyelerimiz ve eleştirilerimizi sakınmayız. Başarı dileklerimle...
Bence de gelişim açısından her seviye çalışmaya açık olmak gerek. Zira arkadaş öyle veya böyle bir logo yapmış. Bizden yorum ve eleştiri istemesi hatta yaptığı ikinci çalışmasıyla da bunu desteklemesi azmini ve iyiniyetini gösteriyor. Yol gösterici olarak tavsiye ve eleştiride bulunmak kişilerin kendi tasarrufudur...
Logolara gelince arkadaşlara belli bir ortak fikir üzerinde hem fikir. İzlemen gereken yolu netleştirmen için bir kaç logo sitesini biraz zaman ayırarak gezmeni önererek başlamak isterim. Logonun bir bütün olarak oluştuğunu düşünürsek amblem ve yazı karakterinin benzer veya paralel özellikler taşıması fikrini savunurum. Bu bağlamda biraz daha örnek çalışma ve bol alternatif sunabilirsen biz de tavsiyelerimiz ve eleştirilerimizi sakınmayız. Başarı dileklerimle...