Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Güleçler Gıda Logo çalışması

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Firmanın kurumsal rengi yoktur.Renk alternatifleri denenebilir.Eleştirel yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim.

g305dalogo.jpg

I3oI2a

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence aralarında en iyisi 3uncu olmus.
renk konusunda ben olsam daha kuvvetli renkler kullanırdım mesela guleçler yazısını lavicert yapardım. benim fikrimce :)
ellerine saglık

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bence aralarında en iyisi 3uncu olmus.
renk konusunda ben olsam daha kuvvetli renkler kullanırdım mesela guleçler yazısını lavicert yapardım. benim fikrimce :)
ellerine saglık

Ne yalan söyleyeyim benim de en beğendiğim 3 numaralı çalışmaydı.Ama yönlendirme olmasın diye belirtmemiştim.3 numaralı çalışmayı ilk etapda "güleçler" kırmızı "Gıda Pazarlama" lacivert, daha sonra "güleçler" kırmızı "Gıda Pazarlama" siyah çalıştım.Ancak ikisi de bakıldığında sanayi ile ilgili bir firma izlenimi verdi bana.Yine de alternatif olabilir.Teşekkürler.

bence 3 hoş duruyo

Teşekkürler.

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
neden 3 logoda ısrarla aynı rengi seçtin çok mat kalmış...ilk ikisi logo bazında değerlendiremiyorum çinkü sırt sırta bakmış 2 tane ''g'' harfi 3.olacak büyük ihtimal

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Açıkçası benim ne renkler nede font hoşuma gitti. Gıda sektörü olunca biraz daha esnek ve yumuşak bir font iyi duru diye düşünüyorum. Renklerde öyle. 3 çalışmada yeterli gözükmüyor. Alternatif çalışmalar denemelisiniz.

Kolay gelsin

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
neden 3 logoda ısrarla aynı rengi seçtin çok mat kalmış...ilk ikisi logo bazında değerlendiremiyorum çinkü sırt sırta bakmış 2 tane ''g'' harfi 3.olacak büyük ihtimal

Logoların kabul görmesi için Yazıların değişik şekil ve garfiklerle desteklenmesi zorunluluğu olduğunu ilk defa duyuyorum.Böyle olsaydı "Nokia,Samsung,Boch,Beko" vs.vs. gibi dünya çapında firmalar herhalde bunu keşfetmiş olurlardı.
Yorumunuz için teşekkürler.

Açıkçası benim ne renkler nede font hoşuma gitti. Gıda sektörü olunca biraz daha esnek ve yumuşak bir font iyi duru diye düşünüyorum. Renklerde öyle. 3 çalışmada yeterli gözükmüyor. Alternatif çalışmalar denemelisiniz.

Kolay gelsin
Nasıl alternatif? Renk mi? Font mu?
Konsept mi?

bigmuntha

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.umaycubukcu.com
3. Logoda kesişim yerlerindeki boşlukları eşit tutarsan daha güzel durabilir.
Ayrıca gıda pazarlama yazısını da condens yerine normal yazıp, biraz da puntosunu küçültürsen daha şık duracaktır.
Renk konusunda da katılıyorum, çok sönük kalmış, turuncu yerine alternatif renkler deneyebilirsin.
Eline sağlık...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
yazı karekteri ve simgelerde ufak değişikliğe gidildi.

gda.jpg

sentelay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sanırım tasarımına bedel biçilmeyen sadece kağıdından baskısından kazanalım düşüncesiyle aceleyle yapılmış bir çalışma... yanı "logo mu logo, al sana logo" gibi . . . biz grafikerlerin canını sıkan işlerden . . . eline sağlık. bazen böyle işler gelir ama bence siteye yüklemeye değmez bu tarz logolar . . .

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
sanırım tasarımına bedel biçilmeyen sadece kağıdından baskısından kazanalım düşüncesiyle aceleyle yapılmış bir çalışma... yanı "logo mu logo, al sana logo" gibi . . . biz grafikerlerin canını sıkan işlerden . . . eline sağlık. bazen böyle işler gelir ama bence siteye yüklemeye değmez bu tarz logolar . . .

Pek bir şey anlamadım ya neyse....

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑

sentelay buda nedir ? Hemen ardından çalışmalarınıza baktımda'logomu logo al sana logo'diye tabir ettiğiniz çalışmanın tarzında bir çalışmayı yğklemiş olduğunuzu gördüm siteye yanlışlıklamı oldu acaba ?

LOgoya gelince 3 numara gayet hoş :) Ama renk diyorum bende ! 2. olarak eklediğin logolarda renkler güzel ama her zaman kullanılan gıda renkleri bunlar... daha farklı birşey yakalayabilirsen güzel olur diye düşünüyorum :)

Başarılar :utann:

mac_ist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.matbaa.org
Bence de gelişim açısından her seviye çalışmaya açık olmak gerek. Zira arkadaş öyle veya böyle bir logo yapmış. Bizden yorum ve eleştiri istemesi ve natta yaptığı ikinci çalışmasıyla da bunu desteklemesi azmini gösteriyor. Yol gösterici olarak tavsiye ve eleştiride bulunmak kişilerin kendi tasarrufudur...

Logolara gelince arkadaşlara belli bir ortak fikir üzerinde hem fikir. İzlemen gereken yolu netleştirmen için bir kaç logo sitesini biraz zaman ayırarak gezmeni önererek başlamak isterim. Logonun bir bütün olarak oluştuğunu düşünürsek amblem ve yazı karakterinin benzer veya paralel özellikle taşıması tezini savunurum. Bu bağlamda biraz daha örnek çalışma ve bol alternatif sunabilirsen biz de tavsiyelerimiz ve eleştirilerimizi sakınmayız. Başarı dileklerimle...

mac_ist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.matbaa.org
Bence de gelişim açısından her seviye çalışmaya açık olmak gerek. Zira arkadaş öyle veya böyle bir logo yapmış. Bizden yorum ve eleştiri istemesi hatta yaptığı ikinci çalışmasıyla da bunu desteklemesi azmini ve iyiniyetini gösteriyor. Yol gösterici olarak tavsiye ve eleştiride bulunmak kişilerin kendi tasarrufudur...

Logolara gelince arkadaşlara belli bir ortak fikir üzerinde hem fikir. İzlemen gereken yolu netleştirmen için bir kaç logo sitesini biraz zaman ayırarak gezmeni önererek başlamak isterim. Logonun bir bütün olarak oluştuğunu düşünürsek amblem ve yazı karakterinin benzer veya paralel özellikler taşıması fikrini savunurum. Bu bağlamda biraz daha örnek çalışma ve bol alternatif sunabilirsen biz de tavsiyelerimiz ve eleştirilerimizi sakınmayız. Başarı dileklerimle...