Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgi Hanım çok güzeller Elinize sağlık emeğinize sağlık Bi Ricam olacak.Yusufçuğu bilir misiniz? Ondanda bi çizim yapabilirseniz ve heleki görürüsem inanın çok mutlu olurum.bi kolyem vardı kaybettim kolye ucu görünce aklıma o geldi:S Devamını diliyorum çok çok güzeller
Yusufçuğu bilirim. Ona benzeyen birşey çalışmıştım. Gümüş rengine de çevireyim bakalım beğenilecek mi? Beğendiğinize sevindim. (Soruyla bitirmeye alışmışım heralde.
Bu biraz tombul yusufçuk oldu.
Zihnimde yusufçuk böyle kalmış. Benziyormu bilmiyorum. Aklımdan çizdim :sweating:
Hafif kilolu olsun ama çiziminiz gayet hoş ve güzel çok samimiyim bu konuda.benim kolyem yandan görünüşlüydü baktım internette bulamadım.:crying::crying: Çok teşekkür ederim kırmayıp yüklediğiniz için.
Hafif kilolu olsun ama çiziminiz gayet hoş ve güzel çok samimiyim bu konuda.benim kolyem yandan görünüşlüydü baktım internette bulamadım.:crying::crying: Çok teşekkür ederim kırmayıp yüklediğiniz için.