Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var..birkaç gelin fotoğrafı var elimde ve hepsinde güneş patlaması olmuş fena halde..biraz uğraştım photoshopta düzeltmek için ama olmadı istediğim gibi..bunun daha kolay bir yolu varmıdır? şimdiden teşekkürler..
Fotoğraflarınız RAW formatında çekildiyse yardımcı programlarla çok basit bir şekilde parlayan kısımdaki parlaklığı alabilir ve istediğiniz görüntüyü elde edebilirsiniz.
Ancak fotoğraflarınız jpg. yada başka bir format ise uğraşmanız gerekmektedir.
lokal olarak seçimler yaratacak, bazen doku kopyalayacak, bazen lokal ışık ayarlamaları yaparak fotoğrafı al benili hale getireceksiniz. Bunu yapabilecek sihirli bir tuş henüz yok. Eğer fotoğrafçılık üzerine bilgileriniz cep telefonundan foto çekmeten öteye geçmiyorsa, bir fotoğrafçıdan destek almanızı öneririm.
lokal olarak seçimler yaratacak, bazen doku kopyalayacak, bazen lokal ışık ayarlamaları yaparak fotoğrafı al benili hale getireceksiniz. Bunu yapabilecek sihirli bir tuş henüz yok. Eğer fotoğrafçılık üzerine bilgileriniz cep telefonundan foto çekmeten öteye geçmiyorsa, bir fotoğrafçıdan destek almanızı öneririm.
pardon da konuşma tarzınıza bir anlam veremedim doğrusu..yazdıklarınız kadar uygulamada da bulundum zaten..fakat fotoğrafı çeken kişi değerleri iyi bir şekilde ayarlamadığından dolayı aşırı patlamalar var..fotoğrafı en olur hale getirince bile dikkat çekiyor.. bu forum insanların birbirleriyle iletişime geçme,yardımlaşma,paylaşımda bulunması için var..siz bu amaçla kullanmıyorsanız yardım isteyenlere yorum yazmamanızı tavsiye ederim..