Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Güngör Grup | Logo Çalışması

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
yav biz sana ordan baktın demedikki neden yanlış anlıyorsun sen sadece ona benzemiş dedik onun için farklı bişi yapmanı önerdik . bu herkesin başına gelebilir aynı şeyler akla gelebilir. sana logoyu çaldın demedikki biz

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
İnandığım bütün kutsal değerler üzerine and içerim ilk defa görüyorum.. Ama bu tavrınızı da anlayabilmiş değilim , yani neyin peşinde olduğunuzu :) amacınız " Evet , ordan esinlendim " demem filansa epey bi' beklersiniz çünkü ilk defa görüyorum.. :)

Yine de ilginiz için teşekkürler..

ilk defa gördüyünüz çok şaşırtıcı... her yerde bu logo.. tv da gaztece nerde ararsın var. ben hiç kimsenin ve hiç bir şeyden peşimde değilim...sadece grafikerim ve logo yapıyorum diyorsunuz...ozaman kendi hayal güçünüzü kullanmalısınız. Belki, tamam, ben yeniyim bu işte sizin bana gösteren tavır nedir diye soruyorsunuz....ilk önce nasıl logo olucağına nerden başlayacaksınız bilen insanlardan yardım isteyin, yardım istedikten sonra hiç kimseye size geri yollamaz...logo yapamak okadar basit iş değil...

umarım benim sözlerime çok alınmamışsınız. bir dahaki yaptığınız logo tasarımınızda umarım bazı noktaları dikkatli inceleceksiniz.

saygılar
iyi çalılmalar

bLeed

🌱Yeni Üye🌱
ilk defa gördüyünüz çok şaşırtıcı... her yerde bu logo.. tv da gaztece nerde ararsın var. ben hiç kimsenin ve hiç bir şeyden peşimde değilim...sadece grafikerim ve logo yapıyorum diyorsunuz...ozaman kendi hayal güçünüzü kullanmalısınız. Belki, tamam, ben yeniyim bu işte sizin bana gösteren tavır nedir diye soruyorsunuz....ilk önce nasıl logo olucağına nerden başlayacaksınız bilen insanlardan yardım isteyin, yardım istedikten sonra hiç kimseye size geri yollamaz...logo yapamak okadar basit iş değil...

umarım benim sözlerime çok alınmamışsınız. bir dahaki yaptığınız logo tasarımınızda umarım bazı noktaları dikkatli inceleceksiniz.

saygılar
iyi çalılmalar

Ben GRAFİKER DEĞİLİM. Ayrıca o logo önce 5 yapraklı gonca'ya benzeyecekti , uğraştım ama baktım ki hoş durmadı sonra göz yaşına benzeteyim dedim yine sevmedim böyle bi' şey çıktı.. Yineliyorum BEN GRAFİKER DEĞİLİM. Sadece olmak istiyorum o kadar :) ve bu yolda ne gerekiyorsa da " zaman , güç , emek , sinir , stres " çekmeye katlanmaya razıyım. :)

Kal sağlıcakla arkadaş..

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Ben GRAFİKER DEĞİLİM. Ayrıca o logo önce 5 yapraklı gonca'ya benzeyecekti , uğraştım ama baktım ki hoş durmadı sonra göz yaşına benzeteyim dedim yine sevmedim böyle bi' şey çıktı.. Yineliyorum BEN GRAFİKER DEĞİLİM. Sadece olmak istiyorum o kadar :) ve bu yolda ne gerekiyorsa da " zaman , güç , emek , sinir , stres " çekmeye katlanmaya razıyım. :)

Kal sağlıcakla arkadaş..

olabilir..hepimiz ilk çalışmalırımız var...bende acımasız yorum alıyordum bende ilk adımları atıyordum. sadece ben değil hepimiz... çok başarılı grafikerler da grafiker doğumamışlar... sabır, sinir vs vs tebrik ederim... size yardım etmek istedik ama tepkiniz tam ters oldu.

bir birimize anlamadık

başırılar dilerim

iyi çalışmalar

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar konuyu uzatmayın burası tartışma platformu değil

tamam grafiker değilsin ama olmak istiyorsun saygı duyuyoruz
ama şu varki bu meslekte her yapılan çalışma beğenilmiyor
sonuçta
ya müşteri kendi istediğini seçiyor
yada patronun konuya senin açından bakmadığı için içine sinmiyor
bazen günlerce uğraştığın çalışmalar çöpe gidiyor
bazense on dakikada çıkardığın çalışma olumlu sonuç veriyor
bu yüzdendir ki yapılan yorumlara saygı duyacaksın her türlü eleştiriye açık olacaksın
tabi buda herşeye eyvallah diyeceksin anlamına gelmiyor yapılan eleştirilerde yerinde ve yapıcı olmalı ki birşeyler kazandırsın

bende fazla uzatmadan
işin aslı logo tasarlamak kolay değildir
firmanın iş alanını yansıtmalı ve
herkesin düşünebileceğini bilmeli fakat mümkün olduğunca farklı şeyler denemelisin

umarım anlatabilmişimdir

iyi çalışmalar...