Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle sunum çok şık olmuş.. Ama adreslerin bulunduğu kısım adres bolluğundan aşırı kalabalık duruyor birde o yuvarlakları pek sevmedim içine bina resimleri yerleştirmişsiniz kartvizit çalışmalarında bu tür şeyler pek hoş durmuyor bana göre vectorel birşeyler kullansaydınız daha elit bir görünüm olurdu die düşünüyorum emeğinize sağlık..
Öncelikle sunum çok şık olmuş.. Ama adreslerin bulunduğu kısım adres bolluğundan aşırı kalabalık duruyor birde o yuvarlakları pek sevmedim içine bina resimleri yerleştirmişsiniz kartvizit çalışmalarında bu tür şeyler pek hoş durmuyor bana göre vectorel birşeyler kullansaydınız daha elit bir görünüm olurdu die düşünüyorum emeğinize sağlık..
öncelikle eleştiri için teşekkürler LaYeR Arka kısım için ise müşterim eski kartvizitinin görünümünü bozmak istemedi.. Ona uygun yaptım. Ben biraz daha görsel ve estetik hale getirmeye çalıştım. :angel: