Eğer ilk defa yapıyorsan dikkat etmeni gerektiren bikaç unsur var. Domaini alırken kendi üzerine almalısın. Eşe, dosta veya kendini firma gibi tanıtan birilerine yaptırmamalısın bu işi. İlk defa yapan herkes acemiliğinden ötürü bu işi başkalarına yaptırmak isteyebilir.
Sonra bi problem çıkarsa sitenin sana ait olduğu konusunda yasal bi göstergende olmaz.
Host konusunda da aynı şeyler geçerli özellikle firmaların yer sağlayıcı belgesi olmasına dikkat et. Hostla ilgili bi çok önemli teknik detay var ancak güvenlikle ilgili ilk unsurun bu olmalı. Onun dışında size sunulan paketlerin her özelliğinide incelemelisiniz. Birde firmalarla ilgili google da bir arama yaparsanız faydalı olur. Ama hiç bi sonuç çıkmazsa bu firma iyidir herhalde hiç şikayet bulamadım demeyin
Belkide öyle bi şirket yokdur.
Host konusunda çok dinamik unsur bulunduğundan bi öneri yapmak istemiyorum. Ancak domain firması olarak müşterisi olduğum ve sorun yaşamadığım isimtescil.net 'i tavsiye edebilirim. Yerli bir firma olması ve sitenin türkçe arayüze sahip olması tercih sebebi olabilir.
Tabi tek yerli firma isimtescil değil. Müşterisi olduğum ilk domain firması olduğu için ve şimdiye kadar pek sorun yaşamadığım için firma değiştirme ihtiyacı duymadım.