Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Güvenlik Broşür Çalışması

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
-İÇ SAYFA-
i526985_calisma1-ic.jpg

-DIŞ SAYFA 1-
i526986_calisma2-aon.jpg

-DIŞ SAYFA 2-
i526987_calisma4.jpg

-DIŞ SAYFA 3-
i526988_calisma-on2.jpg

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Gözüme ilişen bazı hataları söylemek istiyorum.
1.En üstteki sayfada özellikle sağ taraftaki sayfa da iki yana bloklamadan kaynaklanan hatalar var.kelima aralıkları standart değil.Büyük bir ihtimalle yazıları word dökümanından kopyalayıp yapıştırdınız.
2.Yine en üst tasarımın soldaki sayfasında bulunan görsel ile altındaki yazıyı hizalasaydınız daha güzel olurdu.Bu haliyle çok göz tırmalıyor.En üstteki çalışmanın her iki sayfa düzenini gözden geçirmenizde fayda var.
3.Hizalama hatası DIŞ SAYFA 2 de de var.Ayrıca yanı sayfadaki göz görseli ve güvenlikçinin kombinasyonu uyumsuz duruyor.
Sanki bir sütun var,stünun üzerine göz fotoğrafını kolajlamışsınız arkasında da güvenlikçi gözetleme yapıyor.Oradaki bu görünümü bozan göz fotoğrafı.Daha derli toplu yerleştirilirse belki bu hatayı ortadan kaldırabilir.

Kolay gelsin.

troyali

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence dış sayfa 2 ile 3 ü birleştir

2 deki kapak resmi ile 3 teki arkadaki kısmı değiştirirsen daha güzel olur

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
Gözüme ilişen bazı hataları söylemek istiyorum.
1.En üstteki sayfada özellikle sağ taraftaki sayfa da iki yana bloklamadan kaynaklanan hatalar var.kelima aralıkları standart değil.Büyük bir ihtimalle yazıları word dökümanından kopyalayıp yapıştırdınız.
2.Yine en üst tasarımın soldaki sayfasında bulunan görsel ile altındaki yazıyı hizalasaydınız daha güzel olurdu.Bu haliyle çok göz tırmalıyor.En üstteki çalışmanın her iki sayfa düzenini gözden geçirmenizde fayda var.
3.Hizalama hatası DIŞ SAYFA 2 de de var.Ayrıca yanı sayfadaki göz görseli ve güvenlikçinin kombinasyonu uyumsuz duruyor.
Sanki bir sütun var,stünun üzerine göz fotoğrafını kolajlamışsınız arkasında da güvenlikçi gözetleme yapıyor.Oradaki bu görünümü bozan göz fotoğrafı.Daha derli toplu yerleştirilirse belki bu hatayı ortadan kaldırabilir.

Kolay gelsin.

1. için dediğin doğru gördüm word alıntısı :) düzenlemesini yaparım onun
2. için banada diğer dediğiniz gibi yaptığımda göz tırmaladı :S :)
3. için göz görseli netten bulunmaydı yarımdı orası gözün sol tarafı o kadar ama sitede görseller mevcuttu görmüştüm ordan tedarik edeeceğim onu orası epey bir göz tırmaladığının farkındayım

çalışmaları incelediğin için ayrıca teşekkür ederim

bence dış sayfa 2 ile 3 ü birleştir

2 deki kapak resmi ile 3 teki arkadaki kısmı değiştirirsen daha güzel olur

denemek de fayda far teşekkürler yorumun için