Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Güzelkent Anadolu Lisesi

Crome

🌱Yeni Üye🌱
Herkese Merhabalar .. :) Okul Logosu yapımı Hakkında Yardım isteyecektim Sizden .. :) Eğer Yapabilirseniz Birkaç Örnek gösterebilir misiniz ? Okulun İsmi Güzelkent Anadolu lisesi .. , yada Logo Yaparken Nelere Dikkat etmeliyim . Biraz Açıklama yaparsanız Çok işime Yarar :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Storcom

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba logo yaparken bir başka kişi, kurum logosuna benzemezse, şekil ve renkler uyumlu , aynı zamanda orantılı kullanılırsa göze hoş gelecektir.Bu benim fikrim...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben öncelikle bazı sorular sormak istiyorum.

Profilinde öğrenci yazıyor. Ne öğrencisi?
Lise mi?
Üniversite mi?

Hangi bölüm üzerine öğrenim görüyorsun )

escoder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ne örencisi oldugunu soylersen gercekden yardım etmeye baslaya bılırız:)

Crome

🌱Yeni Üye🌱
Aslına Bakarsanız , Lise Öğrencisiyim .. :) , Logo Yarışması Varda okulumuzda .. Öğretmenlerim Hep Grafiker olmamı istiyordu .. Şimdi Bu Logo yarışmasında Birşeyler Yapmak istiyorum ama Logo'nun Nasıl yapılacağı konusunda Pek Fikrim yok .. Okul Ormanın içinde Sayılır Buda Önemli birşey Sanırım .. Diğer Çoğu okuldan büyük bir Farkı bu .. Logo yaparken Bunu kullanabilirim belki ?

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sen kafandaki tasarımı uygula.Buraya yükle.Senin tasarımın üzerinden fikir yürütülerek gerekli görüş ve öneriler sana iletilir burada.
Aksi halde şöyle yap.Böyle yap.Şunu uygula türünden yönlendirmelerle bu logo sana ait olmaz.Dolayısıyla bu logoyu ben tasarladım ve bununla yarışmaya katılacağım deme hakkına sahip olamazsın.

Crome

🌱Yeni Üye🌱
Sen kafandaki tasarımı uygula.Buraya yükle.Senin tasarımın üzerinden fikir yürütülerek gerekli görüş ve öneriler sana iletilir burada.
Aksi halde şöyle yap.Böyle yap.Şunu uygula türünden yönlendirmelerle bu logo sana ait olmaz.Dolayısıyla bu logoyu ben tasarladım ve bununla yarışmaya katılacağım deme hakkına sahip olamazsın.

Anladım :) Teşekkür ederim :)