Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

GVN YAPI | Logo Tasarımı

öFg

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gvnyapisun.png

BG Gocmen TR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gayet güzel olmuş ama kask biraz daha büyütülebilir, daha çarpıcı olur...
Sunumu da çok beğendim tebrikler .Y

öFg

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gayet güzel olmuş ama kask biraz daha büyütülebilir, daha çarpıcı olur...
Sunumu da çok beğendim tebrikler .Y

Daha fazla büyütünce "G" harfi kayboluyor ve ilk bakışta harfin okunmasını zorlaştırıyor.
Yorumunuz için teşekkür ederim.

BG Gocmen TR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Daha fazla büyütünce "G" harfi kayboluyor ve ilk bakışta harfin okunmasını zorlaştırıyor.
Yorumunuz için teşekkür ederim.

Eğer sola doğru biraz döndürülürse "G" yi kapatmaz, Biraz büyütüp az da geri alıp sola çevrilirse olur diye düşünüyorum

istakozzz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kaskı stilize edersen daha güçlü bir anlatım olur onu öyle koyuvermen çok acemice, veya kastan daha soyut bir duruma ulastırabilirsin... g harfi üzerinde aratırma yapabilirsin bisiler çıkabilir...

öFg

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kaskı stilize edersen daha güçlü bir anlatım olur onu öyle koyuvermen çok acemice, veya kastan daha soyut bir duruma ulastırabilirsin... g harfi üzerinde aratırma yapabilirsin bisiler çıkabilir...

Bu yorumunuza ne cevap verilir, inanın bilmiyorum...

design_tolga

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence bu hali de güzel biraz daha uğraşıp geliştirebilirsin ama kendince başkalarının fikirleriyle değil dostum :) müşteri mantığı ile yorum yapanlara hasta oluyorum

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Bence bu hali güzel ama o kaskı biraz daha sola veya sağa doğru dönderdiğimizde daha dügün olacağı kanısındayım. Sağa doğru dönderirsek G'nin ucunda kalan çıkıntı gibi kısım kalkar ve kaskı TAM giymiş gibi görünür, sola doğru dönderirsek orada çıkıntı gibi görüntü oluşmaz daha estetik durur diye düşünüyorum ...

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Kask cizimini cizgisel degil lekesel kullanmayi denediniz mi?
Yani dis konturlarini stilize ederek kullanmaktansa ayni cizimi muhafaza ederek icini doldurmaktan bahsediyorum.

Ayrica saglam duruslu baska fontlarlada logonuz gelistirilebilir. (heehee saglam duruslu font nasil olur demeyin emi :) )

paylasimlarinizin devamini dilerim.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Kask konusunda gözümün nuruyla hemfikir olduğumu belirtmeliyim..
Sarı, seçiciliği sıkıntı yaratan bir tercih olaması nedeniyle burada sıkıntı yaratmış..
Kesinlikle kaskın tamamını renklendirmeni öneririm ;)

Başarılı bir çalışma eline sağlık ..

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bi sorun bi sıkıntı var ama çözemedim :sleepy:
Bugün fazla yoruldum ondan olsa gerek :(

öFg

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence bu hali de güzel biraz daha uğraşıp geliştirebilirsin ama kendince başkalarının fikirleriyle değil dostum :) müşteri mantığı ile yorum yapanlara hasta oluyorum

Bence bu hali güzel ama o kaskı biraz daha sola veya sağa doğru dönderdiğimizde daha dügün olacağı kanısındayım. Sağa doğru dönderirsek G'nin ucunda kalan çıkıntı gibi kısım kalkar ve kaskı TAM giymiş gibi görünür, sola doğru dönderirsek orada çıkıntı gibi görüntü oluşmaz daha estetik durur diye düşünüyorum ...

Kask cizimini cizgisel degil lekesel kullanmayi denediniz mi?
Yani dis konturlarini stilize ederek kullanmaktansa ayni cizimi muhafaza ederek icini doldurmaktan bahsediyorum.

Ayrica saglam duruslu baska fontlarlada logonuz gelistirilebilir. (heehee saglam duruslu font nasil olur demeyin emi :) )

paylasimlarinizin devamini dilerim.

Kask konusunda gözümün nuruyla hemfikir olduğumu belirtmeliyim..
Sarı, seçiciliği sıkıntı yaratan bir tercih olaması nedeniyle burada sıkıntı yaratmış..
Kesinlikle kaskın tamamını renklendirmeni öneririm ;)

Başarılı bir çalışma eline sağlık ..

Bi sorun bi sıkıntı var ama çözemedim :sleepy:
Bugün fazla yoruldum ondan olsa gerek :(

Yorumlarınız ve önerileriniz için hepinize teşekkür ederim.

istakozzz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Fikrini söyledin ama herkes gibi değil, ukala bir tavırla söyledin. Yorumunu veya eleştirini seviyeli bir şekilde yapmak zorundasın.

güzel kardesim sana öyle gelmis benim msjlarımı aratırsan sana özel bisi, olmadığını görürsün... ayrıca yerinde olsam üslubum yerine yorumuma kafa yorardım... çok zoruna gittiyse koymassın yorumlamayız bizde...

design_tolga

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel kardesim sana öyle gelmis benim msjlarımı aratırsan sana özel bisi, olmadığını görürsün... ayrıca yerinde olsam üslubum yerine yorumuma kafa yorardım... çok zoruna gittiyse koymassın yorumlamayız bizde...

o koysunda sen yorumlama bence sana yapıcı konus diyor baska birşey demiyor ki

öFg

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

O halde herkese karşı üslubunu düzelt. Çünkü, bu şekilde üslubun yorumunu değersizleştiriyor. Farkettin mi, yorumunu dikkate almadım bile.
Bir de bundan sonra yorumlarını benden esirge kardeşim.