Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Haber portalı çalışmam

ensargk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.buradanindir.net
haberportal.jpg

css ve jquery altyapısı tamamen bitti sizin paylaşıp görüşlerinizi bilmek istedim

Benzer konular

Bay.KLANSIZ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
sanırım şablon üzerinde çalıştınız.üstteki spor ile başlayıp teknoloji ile biten menüde sağa doğru kaymalar var ciddi derecede.Ayrıca GALERİ nin başındaki abc yi silerseniz iyi olur.
genel olarak güzel fakat üstünde daha uğraşmalısınız..
Başarılar dilerim.

ensargk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.buradanindir.net
Gercekten güzel olmus kardesım biliyom yerı burası değil ama jquery hakkında bikac bilgi verebilirmisin...

Öncelikler görüş bildirenlere teşekkürler

hocam kısaca jquery e gelince javascript ajax gibi kütüphaneleri bünyesinde bulunduran bi program dili. javascriptte 10 satırda yaptığın işlemleri jquery ile belki 3 satırda yapabiliyosun. kavraması kolay az kod çok iş işte jquery bu:)

cakirx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.1renk.com
güzel bir tasarım ellerine sağlık.
Dikkatimi çekenler:
Biraz fazla sade olmuş wordpress teması gibi. Haber sitelerinde genelde çok fazla ayrıntı bulunmasını isterler. (Döviz kurları, borsa grafik, kategorilere göre ayrı ayrı haber listeleme anasayfada, minumum 4 -5 tane reklam alanı vs. gibi.)

ensargk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.buradanindir.net
tüm görüşler için tekrar teşekkürler

güzel bir tasarım ellerine sağlık.
Dikkatimi çekenler:
Biraz fazla sade olmuş wordpress teması gibi. Haber sitelerinde genelde çok fazla ayrıntı bulunmasını isterler. (Döviz kurları, borsa grafik, kategorilere göre ayrı ayrı haber listeleme anasayfada, minumum 4 -5 tane reklam alanı vs. gibi.)

Görüşlerinizde haklısınız ben bunu düşünerek seo dan yönetilebilen moduler bir anasayfa hazırladım yonetici anasayfaya yeni bir alan ekleyebilir ve kaldırabilir ayrıca reklam konulduğunda aktif olan gizli alanlarda mevcut.