Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hadi bebeklik-çocukluk fotolarımızı ekleyelim;yaramazlıklarımızı&huylarımızı anlatalm

narsist.

🏆Pro Tasarımcı🏆
45232801.jpg

en sonunda ekleyebildim :)

narsist.

🏆Pro Tasarımcı🏆
2copycopyc.jpg

bu da amcamın beni kötü yola düşşürmeye çalışştığı an :)

Son düzenleme:

narsist.

🏆Pro Tasarımcı🏆
görüyosun işte :) ne garip bir yaşam tarzım var :):):)

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
Seni gibi çikolata kurdu Özlem seni :giggle:
Çok şeker mişsin :D
Ne kadar "uslu" olduğunu tahmin edebiliyorum :lol:

Şener senin fotoğraf ta da annen ne kadar güzel çıkmış...
Bayılırım eski fotoğraflara...
Çok teşekkürler değerli katkın için...

Hilal sana da söyleyecek laf bile bulamıyorum valla pes :D :D :lol:
Kız yengenin yatağına yatılır mıı kız ayıp ayıp :D :D :D
Cık cık cık :lol: :lol:

saol canımm benim :))
ayy bitek sen ve hilal beğendi fotomuu :crying: :D :D

Erdem Pasa

Kişisel Rütbe
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.
n707279373_1447106_6421572.jpg

Hamdi Bey'den teklif alırken :p

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
Hamdi bey'in teklifini merak ettim doğrusu:D:D

Narsist sende şekermişin hani:D

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
:) hadi hadi sana güLmek yakışıo xD Fotona Kurban xDxD

:D :D :D

bu da başka bir fotoğrafım :D nasıl tombişiiim :D
iki günde bir "bugün benim doğum günüm" deyip pasta aldırıyormuşum :))
ve oturup tek başıma yiyormuşuum :rofl: :rofl:

ReFo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:D :D :D

bu da başka bir fotoğrafım :D nasıl tombişiiim :D
iki günde bir "bugün benim doğum günüm" deyip pasta aldırıyormuşum :))
ve oturup tek başıma yiyormuşuum :rofl: :rofl:

eheh üç kağıTcı seni xDxD Şeker Kız Candy xDxD:):) Küçüklük foTondan beLLiydi ne oLcağın zTn :D:D:D:)

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki küçüklük resimlerine bakarken baya baya bay bi eski zamanlara gittik ailemle birlikte :) sanırım 2 saatin üzerinde albümlere baktık ve mükemmel oldu hakikaten :) Teşekkürler esra :)

baya baya bi resim buldum Etekli falan :D:D:D çok güldüm :) bi iki tane ekleyim die düşündüm :D

evet başlıyorum :))

bu altta gördüğünüz fotoda oyuncak kamyonumun içinde yatan kardeşim kamyonun önüne ip bağlamışım gezdiriyorum :D Küçkken zaten oyuncak delisi bi çocukmuşum :) hatta çoğu oyuncağım hala durur annem çocuğuma verecekmiş :D hoşuma gitmeyen oyuncağı 2 dakika içinde hallermişim :D bi şekilde kırarmışım her hafta kesinlikle bana oyuncak almaya gidilirmiş :D:D:D:D

74529614.jpg

Evet bu fotoda da görüldüğü gibi dondurma yiyorum :) Olamaz çilekli :D:D çocukken çilek hastasıymışım hala aşırı şekilde de devam etmekte :D

10072882.jpg

Sonra yine ekleme yapacağım :))

ReFo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki küçüklük resimlerine bakarken baya baya bay bi eski zamanlara gittik ailemle birlikte :) sanırım 2 saatin üzerinde albümlere baktık ve mükemmel oldu hakikaten :) Teşekkürler esra :)

baya baya bi resim buldum Etekli falan :D:D:D çok güldüm :) bi iki tane ekleyim die düşündüm :D

bu altta gördüğünüz fotoda oyuncak kamyonumun içinde yatan kardeşim kamyonun önüne ip bağlamışım gezdiriyorum :D Küçkken zaten oyuncak delisi bi çocukmuşum :) hatta çoğu oyuncağım hala durur annem çocuğuma verecekmiş :D hoşuma gitmeyen oyuncağı 2 dakika içinde hallermişim :D bi şekilde kırarmışım her hafta kesinlikle bana oyuncak almaya gidilirmiş :D:D:D:D

74529614.jpg

Evet bu fotoda da görüldüğü gibi dondurma yiyorum :) Olamaz çilekli :D:D çocukken çilek hastasıymışım hala aşırı şekilde de devam etmekte :D

10072882.jpg

kardeşnde yürekLiymiş haa o narin zarif haLiyLe kamyoneTTe sörf fLn eheheh:D:D:D bide TVdeki görünTü Dido'nun kLibine benzio eheH:D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
kardeşnde yürekLiymiş haa o narin zarif haLiyLe kamyoneTTe sörf fLn eheheh:D:D:D bide TVdeki görünTü Dido'nun kLibine benzio eheH:D

Hayır o kadar güzel gezdirirmişim ki :) yavaş yavaş :)) Anneme çok yardım edermişim :D ilerde ne olacağım taa o zamandan belliymiş :D

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

74529614.jpg

10072882.jpg

yaaa cengoo bu kadar olmaz yaaa aynı kamyonun turuncu mavisinden de bende vardı :D
çok severdim onunla oynamayı; özellikle parka gider; bir alandan diğer alana kamyon kamyon kum taşırdım :D :D :lol:
Birde kocaman bir lahane bebeğim vardı onu taşırdım üstünde benim ozaman kardeşim yoktuuu :D :D

Ayrıca albümleri karıştırmak bilirim çok güzeldir; bizim ailedede onlarca var...
Arada açılır aynı öyle saatlerce bakılır gülünür; hoş vakit geçirilir...
Önemlidir fotoğraf albümleri aile için...
Artık biz dijital çağda cd lere kaydediyoruz; ama albümün keyfi başka...
bende kendi evimde bu düzeni kuaracğım inşallah...
uygun bir zamanda bütün fotoları bastırıp albümleyeceğim...
Asıl ben teşekkür ederim...

Benimde var aslında daha fazla fotom ama tarayacıyı halletmem lazım önce :wink:

Çok sağolun katkılarınız için

Çok güzel bir konu oldu bu...