Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hafızada yer kalmıyor.. araç kaplama çalışmasını yaparken aralarda kaydediyorum

onerim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba Arkadaşlar.
Photoshop cs3 kullanıyorum. amd turian 64 2,21ghz 4gb xpli makinem var.(gerçi xp ,87gb görüyor) Sorunum şudur . Örneğin araç kaplama çalışmasını yaparken aralarda kaydediyorum , belli süre sonra HD YER KALMADI diyor. Program açıkken gerçekten dolyor.Sanırım Temp ten. Programı kapatıp açınca sorun düzeliyor ama geçici , yani yine kendini tekrarlıyor.
Makine problemim yok ve xp neredeyse yeni formatlandı.
BANA LÜTFEN YARDIMCI OLUN..... Çok çok teşekkürler....

Arkadaşlar çözümü buldum konu başlığı aşağıdaki gibidir.
Purge Menüsü Altında Yeralan Seçenekleri Kullanarak Belleği Boşaltmak.
Teşekkürler..

Son düzenleme:

demirhanca

Boardcast Design
🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.buyuksehirfirmalari.com
Kurallara Aykırı Başlık:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır.

Son düzenleme:

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
1 adım. Edit>Preferences>General. oradan Plug Ins& Scratch Disk Kısmına gel, Scratch kısımlarına C,D,E (harddisk kaça bölmüşseniz) diye sürücü yerlerini göster bunları secili hale getirin

Örneğin; C sürücünüzü 10gb yapıp programlara ayırdınız D sürücünüzü 30gb yapıp depo olarak kullanıyorsunuz 10 gb alan zaten az olduu için first olan alanı d işaretlemeniz çalışmalarınızı daha hızlı sürdürmenizi sağlar..

2. adım C:\Documents and Settings\Local Settings\Temp bulunanları silin

3.adım program acıkken Edit > Purge > (Undo-Clipboard-Histories-All) Bunların yaptığı iş ise prog.belleğini boşaltmak

Harddisk kaç gb ?

Son düzenleme:

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
1 adım. Edit>Preferences>General. oradan Plug Ins& Scratch Disk Kısmına gel, Scratch kısımlarına C,D,E (harddisk kaça bölmüşseniz) diye sürücü yerlerini göster bunları secili hale getirin

Örneğin; C sürücünüzü 10gb yapıp programlara ayırdınız D sürücünüzü 30gb yapıp depo olarak kullanıyorsunuz 10 gb alan zaten az olduu için first olan alanı d işaretlemeniz çalışmalarınızı daha hızlı sürdürmenizi sağlar..

2. adım C:\Documents and Settings\Local Settings\Temp bulunanları silin

3.adım program acıkken Edit > Purge > (Undo-Clipboard-Histories-All) Bunların yaptığı iş ise prog.belleğini boşaltmak

Harddisk kaç gb ?

vejdi teşekkür ederim , yeni birşey öğrendim senin sayende... :D

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Bilgi Paylaştıkça Değer Kazanır sizlerede teşekkürler arkadaşlar ... :)