Dünyayı kurtaran adam:
Cüneyt Arkın: bilinmeyen bi güç bizi kendine çekiyor
Aytekin & Cüneyt: ohhh, ölü gibi yorgunum /onların da istedikleri bu zaten, yere düştük mü işimiz tamam
Aytekin: mini etekli bikaç kız gelseydi iyi olurdu
Sunu: acaba simdi de bu çılgın nükleer savaşla dünya gene mi yok olocaktı
Aytekin: hatırın için ölmiyciim
Cüneyt Arkın: kork ama belli etme
Aytekin & Cüneyt: kendini dünyayı kurtaran adam mı sanıyorsun? /senin kendini çapkın sandığın kadar
Cüneyt Arkın: dünyanın kurtuluşu elimizde
Cüneyt Arkın: insan kuvvetini daima kötüleri yok etmek için kullanmalı
Cüneyt Arkın: bana ölüyorum numarası yapma, yutmam bilirsin
Cüneyt Arkın: bendeki sansa bak yaew, bana hep teneke adamlar rastlıyor, galiba sana da kızlar gelecek
Cüneyt Arkın: size bu yaraşır
Sihirbaz: yokolacaksın, yokolacaksın, yokolacaksın!!!
Cüneyt Arkın: çok zekisin, zekana hayranım
Cüneyt Arkın: on üçüncü kabile atalarımızın kabilesi , peki burası dünyanın neresi?
Cüneyt Arkın: öyleyse kalıyoruz, iyilikle kötülüğün savaşı başladı
Cüneyt Arkın: eıhhhh..bu nazik daveti kabul etmezsek ayıp olur, gidelim
Aytekin Akkaya: ancak dünyadaki kadınlar beni daha yakından tanıyabilir
Cüneyt Arkın: vücudundan kurtul..sadece zihin ve ruhunla yaşa..o zaman toprak altında nefes alabilirsin
Sihirbaz: sana ulaşamamak kaybetmek diildir dünya
Cüneyt Arkın: bi yanlışlık yaparsak onun mahfına sebep oluruz
ikisi beraber: çok kibarsın..../ seni çok seviyorum
Cüneyt Arkın: iyi bi atış , aferin
Cüneyt Arkın: bilemiyorum bu gücün ne olduğunu, çok tehlikeli bi durumdayız ,dikkatli olman lazım
Cüneyt Arkın: dünyadan çok uzaklaştık göstergeler çalışmıyor
Cüneyt & Ulu Bilge: aradığınızı buldunuz mu? / ne aradığımızı biliyor musunuz? / evet, çok gelişmiş bi tekniğin makineleşmiş insanlarıydınız
Ulu Bilge: dünya bundan binlerce yıl önce ilk atom savaşı ile parçalandı
Cüneyt Arkın: kötüler gözyaşı bilmez, gözyaşından sonra da nelerin geleceğini bilemez
Cüneyt Arkın: eveet, işte geldik ama sonumuz meçhul
Cüneyt Arkın: tayfun iki cevap ver, tayfun ikii
Ulu Bilge: burası Hacı Bektaşi veli hazretlerinin türbesidir evlat, bin uzay yılı öncesinden kalmış dünyadan kopmuş bir yatır
Cüneyt Arkın: uzay hızını aşmalıyız
Cüneyt Arkın: merkeze duyuru, yükseliyorum (neye göre kime göre yükseliyorsun? Uzayda aşağı neresi yukarı neresi bana bi söylesene?)
Aytekin,Çocuk & Cüneyt: ooöy, karnım da bi acıktı ki/ yemek hazır, ablam hazırladı/ ne yemeği?/ böcek kızartması, yılan haşlaması/ ıiiy, ben yemem/ ooo, olur mu hiç, yemezsen yakışıklılığın bozulur..
Çocuklarımın torunlarına bırakabileceğim kadar dvd ve Vcd formatında kopyalaması vasiyetim olarak korunmaktadır