Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

halı firması için kartvizit

edirneli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
turgutluda bulunan bir halı firması için yaptığım kartvizitleri beğeninize sunuyom... yorum ve eleştiriler için şimdiden teşekkür ederim...

Benzer konular

srpsyn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
'veYerli' arasını düzeltme yapman gerekiyor. Arka kısmın rengine alternatif çalışırsan görmek isterim. İyi çalışmalar, kolay gelsin..

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
2. çalışmadaki arka kısım kompozisyonunu düzeltirsen (isim kaybolmuş) ön kısımdaki Reform halıya bir çare bulursan (reform kaybolmuş) birde srpsyn'ın dediği gibi metinsel hatayı düzeltirsen çok hoş bir çalışma olacaktır. ;)

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
logodaki mavi ile arka fondaki mavi olmamış bence de. bir de kaşmir halının yanındaki logo da okunmuyor çizgi vermişsin sanırım. onun dışında genel olarak iyi gibi.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Yanılmıyorsam arka-ön olarak hazırlanmış. Ön ve arka yüz arasında bu kadar renk farkı doğru değil. İnsan kartlara bakıyorken akılda kalıyor "yaa mavi bir kartı vardı buralarda olacak" beyaz yüzüne bakıyorsa mümkün değil bulamaz ...

yenerberktas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
goo.gl
3 Numaralı beyaz zeminli olanı kullan ama renkleri biraz daha canlandırırsan güzel olacak.

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
5l7vc.jpg

bende yaptım umarım ayıp etmemişimdir boş zamanımda uğraşmak istedim nasıl ? :)

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
istersen dönerci gibi işkembeci gibi sıfıra sıfır logolarını büyültelim ne dersin :D

yapacaksın göz yormayacaksın :) ( şahsi fikrim )

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Sen kendini sıkma istediğin kadar büyüt, taşan bölümlerin yanına bir parça kağıt daha yapıştırırz bantla filan :D:D:D

Size kesinlikle katılmakla beraber kartvizite bakınca önce firma ismi görünmeli diye düşünüyorum ...(Bence)

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende sana katılıyorum ama gülmekten :p

şaka biyana bence de doğru ilk isim göze çarpacak ve çarpıyorda eğer çarpmıyor dersen çarptırabilirim :D anladın :p

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Daha çarptırmadın mı yoksa? ... Hazır heveslenmişken tembellik etmenin zamanı değil. Ha gayret başarabilirsin Portoloz :D:D:D (Bu arada yazarken merak ettim Portoloz ne demekse)

edirneli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkür ederim... Emeğine sağlık.... çok güzel olmuş... Keşke böyle hazırlasaydım...

edirneli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
daha çarptırmadın mı yoksa? ... Hazır heveslenmişken tembellik etmenin zamanı değil. Ha gayret başarabilirsin portoloz :d:d:d (bu arada yazarken merak ettim portoloz ne demekse)

arkadaşlar bi konu açtık işi kavgaya çevirdiniz... Yorumlarınız çok güzel... Ama bu şekilde kırıcılık olmaz

edirneli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Olmaz arkadaşlar

bende sana katılıyorum ama gülmekten :p

şaka biyana bence de doğru ilk isim göze çarpacak ve çarpıyorda eğer çarpmıyor dersen çarptırabilirim :d anladın :p

arkadaşlar bi konu açtık işi kavgaya çevirdiniz... Yorumlarınız çok güzel... Ama bu şekilde kırıcılık olmaz

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Siz yanlış anlamışsınız edirneli ortada kavga filan yok. Komşumla şakalaşıyorduk sadece ...

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu arada portoloz yaramaz demek bi nevi lakabımdır