Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

hamazlar gıda

gece_ay_isigi_

🌟Usta Tasarımcı🌟
yorumlarınızı bekliyorum...

hmzlargidaio9.jpg

Benzer konular

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
yazılar bu kadar büyük mü olucak ?
(H )harfinin alt kısmını yaprak mı yoksa bacak mı yapmak istediniz ?
h harfini alta almalısınız beyaz olan bölümler karışmış ve h harfi yürüyor ifadesi vermiş .
hamazlar yazısının fontunu değiştirmelisin çok sıradan ve kötü durmuş
kolay gelsin.
yazıları mutlaka küçültmelisin
:wink:

Son düzenleme:

zozz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence çatışma logoda değil şirkette. yokyok. sen sanırım gıdayı önplana cıkarmak istedin.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
"g" hoş durmuş bence. Ona uygun bir "h" yapsanız; yazıları da daha küçük kullansanız. Yaprakları falan atsanız, yeni h ve g için yeni bir oluşum olsa, biz yeniden görsek? Ellerinize sağlık.

gece_ay_isigi_

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence çatışma logoda değil şirkette. yokyok. sen sanırım gıdayı önplana cıkarmak istedin.

evet gıdayı önplanda istedi

"g" hoş durmuş bence. Ona uygun bir "h" yapsanız; yazıları da daha küçük kullansanız. Yaprakları falan atsanız, yeni h ve g için yeni bir oluşum olsa, biz yeniden görsek? Ellerinize sağlık.

bu şekil daha iyi oldu sanırım teşekkürler

hmzrob3.jpg

zozz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
boğuk olmus bu sefer.:) g ilk hali gibi kalmalı bence. sadece sagdaki yapragı al ve H yi dişi ver

grafikeri-m

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence gözü yoruyo renkler ayrıca daha değişik bişeyler düşünebilrisn bence kolay gelsin...

grf.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
amblem kısmı köylü logotype kısmı şehirli gibi olmuş aradaki farkı sen düşün başarılar...

bence bu fikirden tamamen kurtul bağlı kalma bi çizgie

Moderatör tarafında düzenlendi:

gece_ay_isigi_

🌟Usta Tasarımcı🌟
amblem kısmı köylü logotype kısmı şehirli gibi olmuş aradaki farkı sen düşün başarılar...

bence bu fikirden tamamen kurtul bağlı kalma bi çizgie

müşteride köylü zaten :rofl: logoda istemiyorduda öylesine yaptım tşkler

jaNNat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
fedakarlık mantığı yani düsünmesi yetmezmi isini düzgün yapması :) iyi bir hizmet

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Ben aslında "h" nin altının tıpkı "g" gibi boş olmasından, yaprakların tamamen gitmesinden ve "h" nin tıpkı "g" gibi bir karaktere bürünmesinden bahsetmiştim...

Bu arada bence bu bir iş, öylesine yapmış bile olsanız bunu müşterinize al hediyem olsun diye vermeyin. İsterse sunarsınız. Ya da istemesini sağlarsınız. Ama hakkınızı yedirmeyin ki, hakkımızı yemesinler.

jaNNat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gece ay ısıgi ? neden ?

gece_ay_isigi_

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben aslında "h" nin altının tıpkı "g" gibi boş olmasından, yaprakların tamamen gitmesinden ve "h" nin tıpkı "g" gibi bir karaktere bürünmesinden bahsetmiştim...

Bu arada bence bu bir iş, öylesine yapmış bile olsanız bunu müşterinize al hediyem olsun diye vermeyin. İsterse sunarsınız. Ya da istemesini sağlarsınız. Ama hakkınızı yedirmeyin ki, hakkımızı yemesinler.

teşekkürler firmaya başka işler de yapacağım...yinede bakalım duruma göre değerlendiririz...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Yanlış anlamazsan senden logo çalışması isteye biliriyin KÖSEDAĞ AVM (alsveris merkezi):emo1:
Sanırım bu cevabınız ile aşağıda ki isteğinize ortam hazırlıyordunuz?

fedakarlık mantığı yani düsünmesi yetmezmi isini düzgün yapması :) iyi bir hizmet

Bunun forumumuzda suç olduğunu biliyormuydunuz?

30-) Grafikerler.net bünyesinde ve bloglarında bedeli ödenmeksizin grafik
tasarım işi istemek teklif etmek veya ima etmek kesinlikle yasaktır.
  • Sivil toplum kuruluşlarına istenebilecek ücretsiz grafik tasarım teklifiniz var ise yöneticilerle temasa geçtikten sonra mesajınızın yayınlanmasına yönetim kararı ile izin verilirse başlığınızı açabilirsiniz.
  • Ticari kuruluşların bedelsiz iş teklifinde bulunması kesinlikle yasaktır.
  • Bu gibi durumlarda isteği yapan üyenin lehinde cevap veren üyeler, forum kurallarına riayet etmedikleri için bildiri yapılmaksızın forumdan uzaklaştırılmaları grafikerler.net yönetiminin elinde saklı tutulur.