Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hamitoglu termal afis

Benzer konular

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu görselle daha profesyonelce bir tadarım çıkabilir.
Yatay şekilde yanyana dizdiğin fotoğrafları daha farklı kullanarak görselliği geliştirebilirsin.
Kolay gelsin.

ilter

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
söylediklerini değerlendireceğim

siyahpusula

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlter bey merhaba;
kesinlikle Nihat beye katılıyorum... Çok güzel bir görsel kullanmışsınız, bunu bir avantaja çevirin...
Birde renklerle oynamanızı önericem... Sudan gelen sağlık yazısındaki renkleri ya da Firma iletişim bilgilerinin bulunduğu belirtme çizgisi... Altın yaldızlar, beyazlar ve çok açık petrol mavisi kullanılabilir diye düşünüyorum... Emeğinize sağlık...

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
İlter bey merhaba;
kesinlikle Nihat beye katılıyorum... Çok güzel bir görsel kullanmışsınız, bunu bir avantaja çevirin...
Birde renklerle oynamanızı önericem... Sudan gelen sağlık yazısındaki renkleri ya da Firma iletişim bilgilerinin bulunduğu belirtme çizgisi... Altın yaldızlar, beyazlar ve çok açık petrol mavisi kullanılabilir diye düşünüyorum... Emeğinize sağlık...

Arkadaşıma katılıyorum. Başarılar, paylaşım adına da ayrıca teşekkürler. :angel: Kolay gelsin.

extry

🌱Yeni Üye🌱
Ben o hamit oğlu otelin oldugu yerdeyim. afişdeki resimleri biraz büyük koyabilirsin.
ama o oteli tavsiye etmem:D

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilk baktığımda gayet güzel gözüktü. hoş bir afiş.ama alt kısımla biraz oynasanız daha iyi olur bence.

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Bende arkadaşlarım gibi renklere takıldım. Birçak ufak motifle zenginleşebilir. Çünkü yapılan iş motiflemeye çok açık. Son halini bizimle paylaşabilirsen seviniriz. Şimdiden kolay gelsin:)