Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hanedan Türk kahvesi

maxonesis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
trkahvesian5.jpg

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkada desenler var diye fincanı çok şatafatlı tutmak istemedin sanırım bana cok düz geldi ama gitmiş oraya kahve çakirdekleri de cok basit kalmış büyüklü küçüklü kulansaydın ya:) güzel çalışma eline sağlık...

tango-mm

🌟Usta Tasarımcı🌟
Gayet güzel ama bence yesil daha cok cay i cagristiriyor... degisik renklerde denesen nasil olur aceba???

SHGİPTAR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Şöyle bol köpüklü bir fincan görüntüsü daha iyi olurdu bence (Türk kahvesi deyince bol köpüklü olması lazım) :smile:
Bence de kahva taneleri biraz büyük kalmış, çoğaltılarak küçüitülebilir.
Kahve tanelerinin gölgelerinde de sorun var sanırım.

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çalışma çok güzel olmuş ama diğer arkadaşlarında bahsettiği gibi fincan biraz sade olmuş geleneksel desenli ve bol köpüklü bir kahve fincanı olsaydı keşke ayrıca bir iki renk denemesi yapılabilir

bayram7007

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
renkler gayet başarılı ama arkadaşların dediği gibi kahve çekirdeklerini biraz daha çoğalt ve irili ufaklı kullan derim. tabi basılmadıysa.:(

grafiker.iso

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1.Kompozisyon olarak arkadaşların da dadiği gibi kahve çekirdeklerini çoğaltmalısın.
2.Arka fonda (logo ve ürün isminin arkasında) zemine geçişli gravür kullanabilirsin.
3.Zeminde renk olarak kahverengi tonları veya altın yaldız kullanmalısın. Yok ben farklı bir tasarım yapmak istiyorum diyorsan Turkuaz deneyebilirsin.
4.Fincan, daha üstten, köpüklü kahvenin görünebileceği açıdan; klasiy tarz bin fincan olmalı.
Maksadım, bilmiş patronlar gibi talimatlar yağdırmak değil, eleştiri ve öneriye açıksan yeni ve farklı alternatifler le yardımcı olmaktır. Kolay gelsin.

maxonesis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1.Kompozisyon olarak arkadaşların da dadiği gibi kahve çekirdeklerini çoğaltmalısın.
2.Arka fonda (logo ve ürün isminin arkasında) zemine geçişli gravür kullanabilirsin.
3.Zeminde renk olarak kahverengi tonları veya altın yaldız kullanmalısın. Yok ben farklı bir tasarım yapmak istiyorum diyorsan Turkuaz deneyebilirsin.
4.Fincan, daha üstten, köpüklü kahvenin görünebileceği açıdan; klasiy tarz bin fincan olmalı.
Maksadım, bilmiş patronlar gibi talimatlar yağdırmak değil, eleştiri ve öneriye açıksan yeni ve farklı alternatifler le yardımcı olmaktır. Kolay gelsin.

Görüş ve önerileri için herkeze teşekkürler.

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
aslını istersen benden önce yazan arkadaşlar gözüme ilişenleri iletmişler zaten, benimkisi sadece bir yakınma olacak, sana değil elbetde.. Türk Kahvesi poşete mi girermiş!!!

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok şık bir çalışma olmuş,elinize sağlık.

ByELİTE

🌟Usta Tasarımcı🌟
herşeyden önce arka fon çok hoşuma gitti gerçi çalışmanda şahne olmuş ellerine sağlık

gülümser

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence başarılı bir çalışma olmuş emeğine sağlık

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
emeğine sağlık
çekirdekler alıp hemen konulmuş gibi duruyor orda bir özentisizlık söz konusu buyuklu kucuklu koysak nasıl durur bıde onu denemek lazım