Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu çalışma tamamen netten indirilmiş hazır bir çalışmadır. Shutterstock tescilli bir çalışma.Sadece renkleri ve tabiki yazılarıyla oynayarak kendi yaptığınız bir çalışma gibi yayınlamanızı gerçekten anlamak zor.
Bu çalışma tamamen netten indirilmiş hazır bir çalışmadır. Shutterstock tescilli bir çalışma.Sadece renkleri ve tabiki yazılarıyla oynayarak kendi yaptığınız bir çalışma gibi yayınlamanızı gerçekten anlamak zor.
İlk olarak resmin sağına soluna bir bakın herhangibir bir açıklama varmı 100% sıfırdan tasarlanmış diye ? Ama sizin için şöyle bir şey geçerli "0 km" ön yargılısınız. Kaldıki bazı figürler kullanılabilir değerlendirilebilir. Siz aynı konsepti aynı şekilde kutu ambalajı v.s. bulun buraya koyun. Bu arada internette gezinirken adaplı usluplu nasıl yorum yapılır onu öğrenin. Saygılar
Bursa kahvesi mi =) yeşil yeşil bana böyle hissettirdin tasarımda farklı renkler deneyebilirmissin arkadasım ama güzel bir çalışmaya imza atmıssın tebrikler.
ben beğendim güzel bir çalışma kahve denilince genelde kahverenkveya yakın renkler kullanlıyor yeşili denemen ayırt edici olması açısından güzel bir düşünce eline sağlık
arkada desenler var diye fincanı çok şatafatlı tutmak istemedin sanırım bana cok düz geldi ama gitmiş oraya kahve çakirdekleri de cok basit kalmış büyüklü küçüklü kulansaydın ya güzel çalışma eline sağlık...
çalışmanı çok begendim . renk uyumu da güzel. ama arkadaşıma bir konuda katılıyorum. kahve çekirdklerini irili ufaklı kullanıp denersen daha hoş duracagını düşünüyorum. emeğine sağlık arkadaşım.
o kahve fincanı zaten hazır çizilmiş var aynısı bende var çünkü o kahve parçacıklarıda hazır.arkadaki süslemede hazır yani sen burada başkasının işini almışsın kendin yapmış gibi kullanıyorsun.lütfen emeğe saygı rica ederim.