Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hanedan Türk kahvesi

aries

🌱Yeni Üye🌱
Bu çalışma tamamen netten indirilmiş hazır bir çalışmadır.
Shutterstock tescilli bir çalışma.Sadece renkleri ve tabiki yazılarıyla oynayarak kendi yaptığınız bir çalışma gibi yayınlamanızı gerçekten anlamak zor.

maxonesis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu çalışma tamamen netten indirilmiş hazır bir çalışmadır.
Shutterstock tescilli bir çalışma.Sadece renkleri ve tabiki yazılarıyla oynayarak kendi yaptığınız bir çalışma gibi yayınlamanızı gerçekten anlamak zor.

İlk olarak resmin sağına soluna bir bakın herhangibir bir açıklama varmı 100% sıfırdan tasarlanmış diye ?
Ama sizin için şöyle bir şey geçerli "0 km" ön yargılısınız.
Kaldıki bazı figürler kullanılabilir değerlendirilebilir. Siz aynı konsepti aynı şekilde kutu ambalajı v.s. bulun buraya koyun.
Bu arada internette gezinirken adaplı usluplu nasıl yorum yapılır onu öğrenin.
Saygılar

tugi

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışman oldukça güzel olmuş arkadaşım. sunumda gayet başarılı olmuş
ellerine sağlık

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Bursa kahvesi mi =) yeşil yeşil bana böyle hissettirdin tasarımda farklı renkler deneyebilirmissin arkadasım ama güzel bir çalışmaya imza atmıssın tebrikler.

türkan1

🌱Yeni Üye🌱
güzel ama fincan markaya hiç yakışmamış. "HANEDAN" la O FİNCAN? Yeşil zemini de HANEDAN'dan dolayı kullanmış olacağınızı düşünüyorum. bence yanlış.

pharuq

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel bi çalışma
beğendim sayılır

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben beğendim güzel bir çalışma kahve denilince genelde kahverenkveya yakın renkler kullanlıyor yeşili denemen ayırt edici olması açısından güzel bir düşünce eline sağlık

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
arkada desenler var diye fincanı çok şatafatlı tutmak istemedin sanırım bana cok düz geldi ama gitmiş oraya kahve çakirdekleri de cok basit kalmış büyüklü küçüklü kulansaydın ya:) güzel çalışma eline sağlık...

çalışmanı çok begendim . renk uyumu da güzel. ama arkadaşıma bir konuda katılıyorum. kahve çekirdklerini irili ufaklı kullanıp denersen daha hoş duracagını düşünüyorum.
emeğine sağlık arkadaşım.

grafitunç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
o kahve fincanı zaten hazır çizilmiş var aynısı bende var çünkü o kahve parçacıklarıda hazır.arkadaki süslemede hazır yani sen burada başkasının işini almışsın kendin yapmış gibi kullanıyorsun.lütfen emeğe saygı rica ederim.

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
Yeşil Yerine Daha ağır bir renk seçseydiniz daha hoş dururdu diye düşünüyorum
ama yinede hoş gözüküyor
elinize sağlık

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
emeğine sağlık ama bende herkes gibi fincanın görüntüsüne ve kahve çekirdeklerine takıldım çok buyuk kullanmışsın hoş olmamış...