Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hanel Elektronik Logo Tasarımlarım

micanose

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hanel Elektroniğe hazırladığım logolar. Yarın onay için gelecekler. Birde sizinle paylaşayım istedim. Çok iyi değiller ama bu kadar fikir çıktı. :)

Bu arada 3. logo verdikleri bir örnektekiyle hemen hemen aynı diğerleri ise tamamen kendi tasarımım :D

hanelod6.jpg

Benzer konular

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
son logodaki H harfini ( işareti ) ayır hanel isimini düz yaz diye düşünüyorum ,

micanose

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Aslında bir öncekinde de öyle yapmam gerek ama şimdilik böyle dursun diye düşünmüştüm :)

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
wauuww , etkilendim.baya örnek çıkarmışın.Ben bu kadar yapmaya kalkınca kafa kalmıyor.incelerken baştan 2. yi beğenim, ama sondan 2. yi görünce dedim BU!

micanose

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkürler. :) O sondan 2. yi ne patronum ne de arkadaşları beğendi :S dedim heralde birtek bana hoş görünüyo. neyseki beğenen çıktı :D

Bende de kafa kalmadı inan Kitlenmiştim duramıyodum patron dedi yeter motoru yakacan. öyle bıraktım :D

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
e adam doğru demiş.ama o kafayla yine iyi işler çıkarmışsın. kesinlikle ve kesinlikle şiddetle söylüyorum ki içlerindeki en yaratıcı olan sondan 2. ama sakin bi kafayla otur, sondan 2 üzerinde çalış. mesela yazı fontunu kelebeğin dijital yapısına uyarlıyabilirsin. direk digital harfler kullanma ama derim. köşeli hatlara sahip bir font, gerekirse 0 dan bir font yarat.

micanose

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hmm, iyi hoş diyorsun da benim tipografim çok zayıftır hala öğrenmeye çalışıyorum bi espası bile zor ayarlıyorum :(

Özkan TÜRK

🏆Pro Tasarımcı🏆
onu bunu bilmem hocam sen bu işi biliyorsun ;) ben bu işi çok iyi bilmem ama senin çalışmalarına hayranım ;) bide 2 aylık grafiker olcan :) sondan 2.yi görünce dedim bu :) 4.5. uymamış ama diğerleri güzel ellerine sağlık

mapuskus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.mustafaduzenli.com
Logo konusu aşırı çetrefelli bi konudur.. Bazı buyuk firmaların logolarına baktığınızda (profosyonel gözle) 5 para etmez diyoruz.. Ödedikleri parayı duyunca dudaklarım uçukluyor. (TRT logosu milyon dolara gitmişti yada o civarda) tek tavsiyem olacak sana.. zamanında benim sıkça düştüğüm bi hataya düşmüşsün..
" bence kendine güvendiğin 3 logoyu bul altlarına kurumsal açıklamalarını renk kodlarını anlamını vs.. (kurumsal imaj dosyası) hazırla ve sun. ne kadar çok çeşit sunarsan müşteri o kadar şımarır ve beğenmeme ihtimali artar.. şimdi 3 den fazla kimseye logo vermiyorum.. emin ol öncekinden çok daha iyi satıyor.

Bu arada 2, 9 ve sonuncular güzel.. (bana göre)

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
dostum çok seçenek sunmuşsun müşteriye bu kadar seçenek sunarsan kafası karışırız işin uzar bence bunu 3 yada 4 örneğe indir daha kolay starsın logoyu ben 7 numarayı beğendim diğerleride fena deil ama en ii lerini seç öle sun derimm

micanose

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ozkanturk .. Yok abi işi öğreniyorum hala; haftada en az 2 hata yapıyorum :D. Şimdiden bi hayranım olası güzel :D

mapuskus & wolphin .. Ben zaten onları eliyorum. Sizinle paylaşmak için hepsini koydum. Daha önce o hataya düştüm. Kınacı için logo tasarladım ama dozunu biraz fazla kaçırmışım, 22 tane yaptım ve sonuç malum. :D artık 3,4 tane sunuyorum ;)

Yorumlarınız için teşekkürler :)

Böyle aksilikler hep beni mi bulur anlamadım ki. Bana logo siparişi verip gidip düz bir yazıya patent almışlar. Bu gün geldiler aa benim yaptığım logolar için aa bunlar çok güzelmiş dediler. Ama yapacak birşey yok patent alınmış. Bunlar da bana kar kaldı :(

İsteyen bunları dilediği gibi kullanabilir. Moralim çok bozuk :skull:

Koyu_Beyaz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Moralini bozma bence, ben sonuncuyu beğendim. Sakla mutlaka bi elektronikçi müşteri daha gelir:)

micanose

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekküreler Koyu_Beyaz. Sinirim yatıştı zaten :). Alışacağım artık n'apalım :D

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet sondan ikinci hiç fena değil... ama renkleriyle oynamalısın

medesan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.realmedya.com
bende sondan 4. yü beğendim ama kullandığın turuncu çizgi yeçil olsa daha iyi olurdu.

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
o bir şey mi ben yapıyorum logoyu müşteri geliyo bakıyo yarın tekrar uğrarım dedikten sonra gidiyo ama 3 gün sonra bakıyosun kartvizit araç kaplamasını yaptırmış hemde aaa benim logom