Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

hangi folya kesme makinası önerilir ?

dreamefe

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle merhaba burda yeniyim ve site alakam üzerine doluğu için ilgimi çekti.yeni bir folya kesim makinası almayı düşünüyorum.birçok marka var karar veremedim.bana yardımcı olabilr misiniz? şimdiden teşekkürler.

Benzer konular

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu hususta sitede çok bilgi var araştır.

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
valla bizim şirketteki makine süper ama adını unuttum yarın sorarım ustaya söylerim:) ama folyo makneleri genelde aynı önemli olan kesen kısmı kafa kısmı sağlam olmalı diye biliyorum. sanırım program olarak artcut kullanıyordu usta bi kere kesdim ama dikkat etmedim:) yarın bildiririm size.

mermerci

🌱Yeni Üye🌱
ben roland öneririm kardeş.program olarakta corel draw ve roland cut studio.

dreamefe

🌱Yeni Üye🌱
fikirleriniz için teşekkür ederim.sitede araştırmada yaptım, geneli roland ve graphtec marka öneriyor ve kullanıyor sanırım.benim aklımada roland yattı, şimdi ise hangi modelini alacağıma karar veremedim.Roland CAMM-1 PRO GX 500 mü yoksa roland cx-24 mü ? bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
GX-24 kullanıyorum, memnunum, içinde bulunduğunuz koşullara göre tercih etmenizi öneririm.

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
ikinci el olarak elimizde bir adet Roland Cx-24 mevcuttur..

İstanbul Reklam Ürünleri..

Fiyat için Edirnekapı (Şube) 'dan Yetiş Beyle görüşebilirsiniz....

tonerinkprint

🌱Yeni Üye🌱
Burda ilgimi çeken bir şey var.Arkadaşlar 60 cm ile 2500 cm. arasında değişen ölçülerdeki bütün kesici plotterları aynı fiyat ve aynı ölçüde düşünüyorlar sanırım. Kimse kesim genişliğini söylemiyor.

TeknoTurk

🌱Yeni Üye🌱
eğer 60 cmlik makine alacaksan roland dan şaşma derim büyük boyutlarda çalışmadığım için bilmiyorum daha iyisi varmı

görselci

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mutoh mimaki roland graptec fastcad bu makinelerin dördüde dünya kalitasinda fakat türkiyede encok servis agına sahip makine roland dır rolan makina nokya cep telefonu gibidir her koşulda para eder

mandi3503

🌱Yeni Üye🌱
biz uzun zaman roland kullandıktan sonra graftec ce 5000 aldık çok iyi makine roland veya graftec derim bu ikisinden şaşma biri mersedes biri bmw

iso68

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.renkreklam.com
kardeş ben 11 yıldır mutoh sc1300 kullanıyorum tabi bunun 60 lık ve 100 lükleride var inan daha tık yok süper bi makina çok hızlı sorunsuz bıçağını bile daha 2 defa değiştirdim hesap et işte ben sana mutoh tavsiye ederim istersen satıcısının adınıda verebilirim

mdp

🌱Yeni Üye🌱
MIMAKI bildiğimden yazıyorum Procolor internet sayfasına gir bak iyi makine

dreamefe

🌱Yeni Üye🌱
mimaki CG 60 st ikinci el aldım, 2 ay oldu ve memnunum sorun yaratmaz inş. öneri ve cevaplarınız için teşekkürler.:wink: