Gökhan YILMAZ
🏆Pro Tasarımcı🏆
hiç bir kitap öyle bir arzu veya heyecan uyandıramaz.
kitap okumak güzelir de birisi kitap okuyor diye onunla tanışmanın manası ne?
çocukken kız tavlamak adına gitar öğrenen çocukların büyümüş halinin getiris mi kitap okumak? bunlara bağlamak bile saçma. komik buldum.
Konuyu açarken dediğim gibi "tavlamak" olayı aklımın ucundan bile geçmemişti. Hatta kitaplar konu edileceği için zevkli bir konu olacağını düşünmüştüm. Haşmet Babaoğlu sevdiğim bir yazardır. Konu başlığını da özellikle O'nun o günkü yazısına sadık kalmak isteği ile değiştirmemiştim. Eğer bu şekilde yorumlara kayacaksa nasıl yapılır bilmiyorum ama başlığı değiştirebilirim.
İyi çalışmalar.
Hangi Kitabı okursunuz, Hangi kitabı tavsiye edersiniz, bu tür başlıklar olsaymış, içerik tam sizn istediğiniz gibi olabilirdi, belkide yöneticiler değiştirebilir, çünkü, arkadaşların aklına, Bakalım kimler kimi okuyanlara ilgi duyuyor? , tanışma arzusu gibi cümleler olunca farkılı yorumlanması doğal çünkü bi açıklama yok, konunun asıl amacı nedir ? bunu ancak şimdi siz söyleyince anlıyabildim, başka arkadaşlarda konuyu farklı yerlere çekebilir, haşmet bey'in amacı nedir ? yada aslında oda bu yorumlarımı istiyordu, ne aktardığını merak ettim ama inşallah başlığı değiştirmelerini diliyorum sizede iyi çalışmalar