Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hangi Logo Sizce?

1907

🌱Yeni Üye🌱
bence 2. logo güzel. logolar yapıldığında her alana uygun olmalıdır bence. bunlardan birisi bi tabelaya ya da büyük bir bilboard da kullanılacak olursa en düzgün ve iyi görünecek olanı 2. siyah logodur ;)

Son düzenleme:

hisamanc

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar, lütfen yardımcı olun. Logo tasarımı ve kartvizit yaptırmak istiyorum, nette araştırma yaparken bu sayfayı gördüm. İnceledim ve çok hoşuma gitti. Görüştüğüm bir kaç matbaa yaratıcı fikirler sunamadılar. Yelken Danışmanlık adlı işletmemiz için tasarım yaptırmak istiyorum. Bilgilerdirirseniz sevinirim. İzmir' de faaliyet göstermekteyiz.

bygrafiker

🌟Usta Tasarımcı🌟
içlerinden bir tanesini seçip üzerinde daha fazla yoğunlaşmalısın sankş hepsi yarım olmuş gibi bir uyumsuzluk söz konusu.. 1. logo üzerinde yoğunlaşabilirisin benim önerim..

ayber39

🏅Acemi Tasarımcı🏅
5 guzel bence
Arkadaşlar thinblack logosu lazım elınde olan varmı acaba

GiTaRTiST

🌱Yeni Üye🌱
Admin bey mesajımı neden editleyemiyorum?
Logoların üzerinde oynadım, yeni hallerini eklemek istiyorum.
Yardım lüutfen.

senol_g

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1. çalışma güzel ama yazı karakteri üzerinde oynaman gerekir diye düşünüyorum... Kolay gelsin...

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Bunların hepsini egzersiz olarak kabul edip çizmeye devam et arkadaşım. Belliki iyi niyetli ama daha yolun başındasın. Bunlar logı formatın açok uymuyor, estetik değiller. Bütünlük yok, ifade yok. Sana birisi bo logoda, şu şekilde neyi anlatmak istedin, şu çizgi, şu renk ne analama geliyor dediğinde cevabını verebilmelisin. Yılmadan devam...

Kolay gelsin.

ritalin

🌱Yeni Üye🌱
ilki ve ikincisii ama biraz daha oynaman gerek üstünde die düşündüm benn

hulyaksakal

🌱Yeni Üye🌱
:D

hepsi çok güzel olmuş fakat kırmızı olan daha sabit daha güzel ve net ifade ediyor kendini bence ;)

hakan_47

🌱Yeni Üye🌱
Bence ilk çalışma güzel ancak biraz daha oynamalısın.Bence Dağ Mühendislik yazısını alta taşı çizgileride kaldırabilirsin.

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
!. göze hoş geliyor. Çalışmadaki DM'yi amblem olarak başa alsan Dağ Mühendislik yazsınıda siyah kullansan bence hoş bir çalışma olur.

NaSiBe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. si güzel ama üzerinde biraz daha oynarsan daha iyi birşey çıkar gibi geliyor.Eline sağlık